Miért szólja le mindenki a leggingset, ha? .
Figyelt kérdés
Ugye hirdetik, hogy a leggingset CSAK hosszított felsővel szabad hordani, mert feszes, meg kiemeli a popsit. De: a feszes csőnacikra miért nem mondják ugyanezt? Hiszen ez is baromi feszes, segget kiemelő ruhadarab. Vagy a miniruhákat miért nem szidalmazzák, ha valakinek kinn a pics@'ja?... Félreértés ne essék, én nem hordok leggingset, mielőtt oltásba kezdenétek.2013. márc. 1. 16:23
1/9 anonim válasza:
A leggings az gyakorlatilag egy harisnya, és úgy néz ki benne mindenki mintha elfelejtett volna felöltözni rendesen, ha nem vesz fel hozzá se szoknyát se hosszított felsőt.
2/9 anonim válasza:
3/9 anonim válasza:
A feszes csőnacikra azért nem mondják ezt, mert a zsebek, a szabás eltakarja fenekét. Egy cicanacinál, ha lehajol az illető akkor látom a tangáját olyan durván átüt. Volt már, hogy tevepatát láttam egy olyan lánynál aki nagyon vékony. A leggings nem alkalmas arra, hogy eltakarja az intim hajlatokat. Miért nem szólják le azt akinek kinn van a fél*icsája a ruhából? Én leszoktam őket szólni. Mellesleg "félp*csája kinn van ruhából" már jó pár évtizede divat.
4/9 Valletta válasza:
Pl. mert a feszes csőnaciknak van rendes dereka, meg farzsebe és nem csak hogy már érzés hordani, máshogy is néz ki ezek miatt. A leggings meg egy fej nélküli harisnya. Egyébként nekem tetszik, de csak ha nem fényes és nem ótvar módon öltöznek fel hozzá.
5/9 anonim válasza:
Csak annak vág be aki túlsúlyos...na azok ne vegyenek fel cicanacit.. másrészt nem is kell nyakig felhúzni.. és nyáron csomószor felveszem egy kis toppal én nem vág be sehol sem!:D
6/9 anonim válasza:
Mert bevág, láttam már olyat, akinek elől rendesen bevágott a puncijába. És olyat is, aki a biciklit tekerte és mivel vékony anyagú, kilátszott alatta a szívecskés bugyi. Nem azzal van a baj, hogy ki van a feneke, egy rövidnadrágból is ki lehet, hanem azzal, hogy baromi közönségesen néz ki, mikor bevág meg átlátszik. akkor vagy ne vegyél fel semmit, v agy rendes ruhát.
7/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
mert a puncidnál gyűrődik és gáz ,de ha neked jól áll vedd fel.
9/9 anonim válasza:
Az tényleg ciki, ha látszik alatta a bugyid. Vegyél alá egy testszínű harisnyanadrágot, én úgy szoktam! Nem látszik, nem vág be, nem tátszik át semmi. Mezítláb még úgysem lehet leggingset hordani márciusban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!