Csak szoknya viselés, lányok?
Én mostanában szinte mindig szoknyát hordok, mert egy szép csizmával meg egy jó meleg harisnyával sokkal csinosabb és melegebb viselet, mint egy farmer, vagy másmilyen nadrág. Nyáron is sokkal jobban preferálom a szoknyát, mint a rövidnadrágot, mert nincs tökéletes alakom, szerintem pedig egy rövid kis tapadós farmersort csak a fokhagyma feneken mutat jól.
Mindig szoknya? Itthon is? Nem, nem mindig, de gyakrabban szoknya, mint nadrág. Olyan 60-40%.
24/l
Én magam is csak szoknyát hordok!
Nagyon nagyon ritkán veszek fel farmernadrágot. Nyáron engem csak szoknyában látni mindenhol! Strandra szintén szoknyában megyek alatta fürdőruhával, ha csak az utcán megyek szintén csak szoknya van rajtam. Itthon is szoknyában vagyok, de azok ilyen régi selejt szoknyák amiket kint nem is hordanék az utcán csak itthon, meg ugye nagyon szeretem még az egybe ruhákat is, de azt buliba hordom inkább vagy nyáron nagy melegbe.
Egyébként télen is csak nagyon hideg időben veszek fel nadrágot, vannak vastagabb szoknyáim is, télen is amikor enyhébb idő van egy vastagabb harisnyával simán elegyek benne suliba, vagy csak ki az utcára.
Engem lányként nagyon ritkán lehet nadrágban látni, időnként itthon felveszek melegítőt ha olyanom van, nyáron meg van hogy csak bugyiban vagyok. Egyedül tesin hordok nadrágot de melegbe rövidet, és ennyi, de az más.
Rengeteg szoknyám van itthon, megszámlálhatatlan szinte, ezek közül 70%-ban csak farmer szoknyák, 20 % egyberuha, a maradék meg ugye az alkalmi, meg amik más anyagból készültek, de azokat ritkábban hordom.
Nekem összesen 4 nadrágom van 2 farmer 2 melegítő plusz egy rövid nadrág tesire, és ennyi, slussz.
Tesin mégsem viselhetek szoknyát, persze kis iskolás koromban volt olyan tornadresszem ami szoknyás volt, azt is külföldről hozta nekem egyik rokon, és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!