Hogy lehet ezt hordani? Bő vagy szűk toppal? Vagy milyen felsővel? Csíkos mini szoknya
Alkattól is függ.
Nekem körte alkatom van, ezért, ha ilyen szűk szoknyára vetemednék, biztos, hogy egy lazább blúzzal, inggel venném fel, hogy kiegyenlítsem a felső- és az alsótestem közötti különbséget.
Meg persze az alkalomfüggő is a dolog.
Hétköznapra, napközben még egy tökéletes testű lányon is "sok" lenne, ha alakot hangsúlyozó toppal venné fel. Buliba viszont oké, ha alul is, felül is "tapadós" a cucc.
raaam hallgass.
feher bluz ha lehet babagalleros, arra ra egy blezer fkete tusarku es csikos taska. :D
az nagyon jó ..köszönöm :) de tűsarkú helyett nem lehet vans authentic
[link] ilyn csak fekete? :D mostanában ilyet is hordanak szoknyához. :)
NEM.
3. vagyok es elmondomh miert.
szoknyahoz es rovidnadraghoy lapostalpu cipot hordani TILOS mert olyan szinten roviditi a labadat h ugy fogsz kinezni mint egy kacsa. :)
kivetel a csizma. de nem mind1 h milyen. lapos bokacsizmat csak akkor ha eltakarja a bokadat. combcsizmat ne hordj hozza mert ugy fogsz kinezni mint egy prosti. kiveve ha mondjuk combfixet hordassz hozza de ez csak hosszu labu noknek ajanlott.
Egy frászt az!
Ha elég magas vagy vékony valaki, akkor nyugodtan hordhatja lapossal is. Nem lesz "undorító" vagy trampli tőle.
Azért a vans és egyéb tornacipők nem épp a legsikkesebbek egy ilyen szoknyához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!