Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet olyan "melltartót"...

Hol lehet olyan "melltartót" kapni ami lelapítja, leszorítja teljesen a melleim?

Figyelt kérdés
Azt szeretném ha úgy nézne ki mintha nem lenne mellem.Mintha fiú mellkasom lenne.
2009. szept. 10. 20:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%
Ilyen melltartó nincs, kötéssel lehet leszorítani őket, bár nem értem miért tennél ilyet...
2009. szept. 10. 20:09
 2/13 A kérdező kommentje:
És ha kötéssel leszorítom,és egy sport melltartót veszek fel szerintetek úgy jó lesz?
2009. szept. 10. 20:11
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is mindenhol valami ilyesmi melltartót keresek. Utálom ha nagyok a melleim, vagyis ha látsszanak. Szerencsére nincs túl nagy(inkább kicsinek mondható), de engem még ez is zavar.

Amúgy régebben volt egy direkt futáshoz egy sport melltartó szerűség az jó volt csak sajna már elhasználódott és azóta sem találok hasonlót. Azt egy sportboltban vettem. Nézz körül te is, hátha lesz valami.

2009. szept. 10. 20:19
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért ne vidd túlzásba. Hosszú távon nagyon egészségtelen leszorítani a melleidet, akár daganat is kialakulhat, vagy légzési problémáid lehetnek tőle.
2009. szept. 10. 20:22
 5/13 A kérdező kommentje:
Lány létemre metroszexuálisnak nézek ki.Fiús vagyok.Egyedül a melleim amik zavarnak ezért szeretném eltüntetni őket.Később meg ha lesz pénzem és nagykorú leszek leoperáltatom őket...
2009. szept. 10. 20:25
 6/13 anonim ***** válasza:
50%
Heh. Más örülne ha lennének mellei... hülyék ezek a nők meg férfiak.
2009. szept. 10. 20:58
 7/13 anonim ***** válasza:
78%

néha énis szeretnék fiú lenni,elég fiús lány vagyok.

ilyenre még nem gondoltam h leszorítom a melleim,de nincsenek is nagyok..

remélem találsz valamit.^^

14/L

2009. szept. 10. 22:02
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2009. szept. 10. 22:30
 9/13 anonim ***** válasza:

Nem transzexuálisra gondoltál véletlenül?

Amúgy a pinkvanilla.hu oldalon rohadt sok segítséget kapsz! A lekötés tényleg jó, én azt használom.

Egy sorstársad.

2009. szept. 11. 19:58
 10/13 anonim ***** válasza:
24%
Érted, sok pasi nő szeretne lenni, ti meg itt fiúskodtok :D Remélem mindenki érzi a helyzet keserű komikumát :D
2009. szept. 12. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!