Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » SOS! Mit vegyek fel szalagavat...

SOS! Mit vegyek fel szalagavatóra CSAJOK?

Figyelt kérdés
AZ a helyzet h nagyon vékony és magas vagyok. A mellem is kicsi.. :S Fogalmam sincs hogy hova menjek ruhát venni magamnak, és milyet merjek megvenni a középiskolás szalagavatómra. Linkelnétek képeket és írnátok jó üzleteket? Ja és ha tudtok cipőszerűségről is linkeljetek képet! Köszi
2009. szept. 10. 20:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
remélem ez nem igazi kérdés. ha magas vagy és vékony, akkor mi a para?:D pántnélküli egyberuha meg magassarkú, a kettő passzoljon egymáshoz, kb ennyi
2009. szept. 10. 20:19
 2/8 anonim ***** válasza:
71%

Valami olyat, ami eltereli a figyelmet ugymond a magasságodról! Tudom, ez butaság, de úgy értem: valami csőtop-szerűség, amivel kicsit 'megfelezed' a felsőtested!

Vagy egy csónaknyakú felső, ami picit 'vállassá' tesz! Vagy a kivágására helyezed a hangsúlyt... stb.

Nadrágnak mindenképp valami elegáns, hosszú, sötét nadrágot, ezt is lehet pl. csípőnadrágot, ami nem 'nyújt' annyira.

Aztán a cipő: mindenképp lapos sarkút/talpút!

Bocsi, hogy nem linkeltem, remélem így is tudod hasznosítani :)

2009. szept. 10. 20:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálatok nem az a rendszer, hogy ugyanabból az anyagból varratja a ruháját az összes lány...?

Kérdezz rá, mert ha igen, akkor nem venned kell majd, hanem varratnod. A varrónő meg tutira meg tudja mondani, mi állna jól.

2009. szept. 10. 23:34
 4/8 A kérdező kommentje:
Neeem nincs egyenruha, és nem is fekete fehérben leszünk mint ahogy néhány helyen szokás. Ezek a kisestélyiszerűségek szoktak lenni, meg koktélruhák az afterpartyra.
2009. szept. 11. 11:29
 5/8 anonim ***** válasza:
75%

lapostalpút szalagavatóra????Tiszta gáz.A magassarkú kecsesít és persze nem véletlenül hívják ünnepi cipőnek.Osztom annak a véleményét aki pántnélküli egyberészes ruhát javasolja.Ajánlom kukk bele a született feleségekbe,GAbin nagyon jó cuccok szoktak lenni.

HA kicsi a melled kivágottat ne vegyél mert az ráhívja a figyelmet.

H szép lábaid vannak ajánlom a rövid szoknyát.

2009. szept. 11. 16:20
 6/8 anonim ***** válasza:
ja...divat.hu.regisztrálj annyi ruha van ott mint a fene.Akár az egyiket meg is varrathatod.
2009. szept. 11. 16:22
 7/8 anonim válasza:

Ezen az oldalon sok csinos ruhát találsz, ami tuti befutó egy szalagavató utáni bulin:

[link]

2009. szept. 22. 11:12
 8/8 anonim ***** válasza:
én a teréz körutat ajánlanám, minden 2.ház udvarjában vannak szalagavatós üzletek..
2009. okt. 2. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!