Melyik a legszebb koszorúslányruha (képek lent)? Varratni fogunk, úgyhogy azt is írjátok, melyiken, mit kéne változtatni.
1.: [link]
2.: [link]
3.: [link]
4.: [link]
5.: [link]
6.: [link]
7.: [link]
8.: [link]
Na, melyik a legjobb? Melyiken mit kéne változtatni?
1.: Nekem a gyöngyök nem tetszenek rajta, és a rövid változaton annyit változtatnék, hogy egyenesre vágnám az alját és kicsit hosszabbra hagynám.
2.: Szintén gyöngy nélkül. És túl nagy/terjedelmes az alja (nem hosszúságra), így elnyomja a menyasszonyt :-)
3.: Ez a kedvencem. A teteje nagyon szép, az alsó része nem túl kicsi, nem túl nagy. :-)
4.: A felső része szerintem szép, viszont az alja nnek is elnyomja a menyasszonyt.
5.: Ez szörnyen néz ki. A felső részének a közepe nélkül még talán elmenne, de így hányok tőle. Az alja pont jó egyébként.
6.: Ez csak ízlés kérdése, de én nem szeretem ha csak az egyik oldalon van pántja egy ruhának. AZ alja szintén óriási.
7.: Ennek a teteje szerintem kicsit sok, az alja meg túl giccses még menyasszonyi ruhának is.
8.: Ez meg túl laza, hétköznapi, ha rövidebb lenne, még munkahelyre is felvenném. Szerintem nem egy koszorúslánynak való ruha.
Bocsi, hogy ennyire kritikus voltam, nekem ez a véleményem, majd írd meg, hogy melyiket választottad :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!