Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik a legszebb koszorúslány...

Melyik a legszebb koszorúslányruha (képek lent)? Varratni fogunk, úgyhogy azt is írjátok, melyiken, mit kéne változtatni.

Figyelt kérdés

1.: [link]

[link]

2.: [link]

3.: [link]

4.: [link]

5.: [link]

6.: [link]

7.: [link]

8.: [link]

Na, melyik a legjobb? Melyiken mit kéne változtatni?

2013. febr. 27. 11:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nekem a hármas, csak ez a szín elég béna. Sokkal inkább elképzelem valami szép világos sárgában, vagy mentazöldben, mint ebben a sötétkékben. Az utolsó is tetszik, csak nem ilyen mintás anyagból, hanem egyszínűből. többi nekem vagy túl csicsás, vagy túl közönséges.
2013. febr. 27. 13:46
 12/21 anonim ***** válasza:
Nekem a 3.tetszik a legjobban,de ténhogy ezek inkább báli ruhák. Nézelődj esküvői szalonok KOSZORÚSLÁNY részlegén. Ez a nap nem rólad fog szólni,még akkor sem,ha a nővéred ezeket a képeket mutatta.
2013. febr. 27. 14:49
 13/21 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászóló! Ezt mi8nd a KOSZORÚSLÁNYRUHA részen találtam a szalonoknak az interneten. Olyan helyeken volt, ahol volt még KÜLÖN BÁLIRHA rész is.
2013. febr. 27. 14:56
 14/21 anonim ***** válasza:
Nekem a 3. tetszik a legjobban, a többi mind túl sok, giccses. Kivéve az utolsó, de az nekem egyáltalán nem tetszik.
2013. febr. 27. 16:21
 15/21 anonim ***** válasza:
Nekem egyik sem tetszik, nem szeretem az ilyen habosbabos ruhákat. Ha választani kell akkor a 3. és a 8!
2013. febr. 27. 17:20
 16/21 anonim ***** válasza:
Az első és az utolsó. A többi gáz és nem koszorúslányruhának való.
2013. febr. 27. 17:44
 17/21 anonim válasza:
nekem 3, 5, és az utolsó a legszebbek:) a habos babos annyira nem jön be
2013. febr. 27. 19:15
 18/21 anonim válasza:
A 2-es és a 3-as gyönyörű szépek:D de félő,hogy a menyasszony elbújhatna mögöttetek:)
2013. febr. 28. 14:53
 19/21 anonim ***** válasza:
3 7 8 Nekem ezek tetszettek a legjobban de az ötös is szép. :)
2013. febr. 28. 19:47
 20/21 anonim válasza:

1.: Nekem a gyöngyök nem tetszenek rajta, és a rövid változaton annyit változtatnék, hogy egyenesre vágnám az alját és kicsit hosszabbra hagynám.

2.: Szintén gyöngy nélkül. És túl nagy/terjedelmes az alja (nem hosszúságra), így elnyomja a menyasszonyt :-)

3.: Ez a kedvencem. A teteje nagyon szép, az alsó része nem túl kicsi, nem túl nagy. :-)

4.: A felső része szerintem szép, viszont az alja nnek is elnyomja a menyasszonyt.

5.: Ez szörnyen néz ki. A felső részének a közepe nélkül még talán elmenne, de így hányok tőle. Az alja pont jó egyébként.

6.: Ez csak ízlés kérdése, de én nem szeretem ha csak az egyik oldalon van pántja egy ruhának. AZ alja szintén óriási.

7.: Ennek a teteje szerintem kicsit sok, az alja meg túl giccses még menyasszonyi ruhának is.

8.: Ez meg túl laza, hétköznapi, ha rövidebb lenne, még munkahelyre is felvenném. Szerintem nem egy koszorúslánynak való ruha.

Bocsi, hogy ennyire kritikus voltam, nekem ez a véleményem, majd írd meg, hogy melyiket választottad :-)

2013. márc. 16. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!