Koszorúslányruha. Vélemény? (többi lent)
Milyen ez a ruha? Varratni fogunk, úgyhogy írjatok véleményeket, hogy min kéne változtatni rajta. Hasonló ruhákat is linkeljetek légy szí'. Barna a szemem, világosbarna a hajam, a bőröm kicsit sápadt. Illene szerintetek hozzá? Előre is köszönöm szépen a válaszokat a válaszadóknak.
Nekem túl csicsás mindkettő.
Az első túl habcsók. A koszorúslányoknak általában az is feladata, hogy segítsék a menyasszonyt. Egy ilyen ruhában viszont a koszorúslány is segítségre szorul (egyedül nem tud elmenni pisilni...).
A második egy fokkal jobb. A strasszok (vagy mik azok?) nélkül egész jó lenne. Bár ez is alkatfüggő. Körte alkatúaknak nem épp nyerő ez a szabás.
Egy felül pántnélküli, alul A-vonalú vagy körszoknyában végződő ruha több mindenkinek előnyös lehet.
Plusz ez a szín világos bőrűeknek nem a legideálisabb.
Második mindenképp.
Első szinte túlöltözné a menyasszonyt.
Szerintem a második kevéske.
Az első nagyon szép, de nekem úgy tetszene jobban ha nem lenne ilyen széles a szoknya rész. Szóval kisebb drottal vagy mivel. Vagy teljesen drót nélküli, azok sokkal praktikusabbak, pl neomális be lehet ülni a kocsiba, kényelmesen le leht benne ülni.
Szóval szerintem hosszú szoknya legyen, de drót nélküli, esetleg kicsi dróttal.
* Javítás:
normálisan be lehet ülni a kocsiba, kényelmesen le lehet benne ülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!