Hogyan mérjem le a mellbőségemet? Nagyon unom már ezt -. -
Figyelt kérdés
Sziasztok.17 éves vagyok viszonylag "nagy" mellekkel.egy csomó helyen megnéztem/megkérdeztem hogy állapítsam meg a mellbőségem és keressem meg a hozzámillő melltartót..okés megmértem minden,de szerintem rosszul,vagy nemtudom..a melltartók amiket vettem 2-3hónapig bírják és eltörik a merevítő..tipp?2013. febr. 26. 19:32
1/2 anonim válasza:
Én így még nem jártam, de állandóan kiszakad a melltartó a merevítőnél, akármelyik méretet veszem...
Szerintem az a legtisztább, ha elmész egy igényes fehérneműboltba, ott az eladó biztos leméri, és tud tanácsot adni, végül is ez (is) a dolga.
2/2 anonim válasza:
Szia! Nekem is nagyobb mellem van az átlagnál és rendkívül sokat szenvedtem a melltartókkal... vagy nem tartott, kényelmetlen volt, kicsi nagy bő szűk, minden volt. :D
Elmentem a Triumph-ba, ahol ugyan elég drágák a melltartók, de gyűjtöttem kicsit, és ott vagy 15 melltartót felpróbáltam (én mellkisebbítős melltartókat.) Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak; az eredmény, hogy tökéletesen tudom a méretem és van egy remek melltartóm. :) Mást nem is nagyon hordok már, szóval megérte! :P
(18/l)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!