utolsó, ez kb 2007ben volt :D
csőfarmer, wedge sneakers, khaki kabát, vastag kötött pulcsik, blézerek, műbőr nadrág, állatmintás póló (nem olyanra gondolok, hogy mondjuk zebracsíkos vagy leopárd mintás, hanem pl kutya, tigrisfej van a pólón), motoros csizma, szegecses felsők, skater szoknya, feltűnő arany bizsuk... kár, hogy ilyen divatosak lettek ezek, van köztük jó pár, amit én is szívesen hordok.
Attól függ...
Egy urban style-os csaj nem fog felvenni egy vintage szoknyát. Ja és igényesség kérdése.
Magamból kiindulva én nem bonyolítom túl. Felveszek egy sima cipőt (pl.: [link] ), mellé egy szűk farmert és egy egyedi pulcsit. Télen vastag kötött, tavasszal és ősszel vékonyabb. Nyáron pedig rövidnadrág és valami laza póló.
Persze télen becsizmázódom, de azt utálom... Fuj.
Konkrétan az a divat, ami egyedi, én meg egyedi vagyok, mert azt veszem fel, ami nekem tetszik, tehát tömeg vagyok, mert az egyedi a divat...
Csók!
L/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!