Nem túl magas elsőre? :S
Figyelt kérdés
Most vettem először magassarkút(ballagás).Mind 18-20 centis,vagy nagyon öregasszonyos volt.Bejártuk az egész várost és csak egyet találtunk,ami tetszett-14 cm.2013. febr. 24. 01:04
1/12 anonim válasza:
Gyakorolj folyamatosan és ballagásra menni fog. Amúgy valahol olvastam,hogy cipővásárlásnál az érdemes nézni,hogy lábujjhegyre tudsz-e állni benne. (oké ez így furán hangzik,de remélem érthető, akkor is fel kell tudnod emelni benne a sarkad, akkor jó neked a sarok magasság)
2/12 A kérdező kommentje:
Nyitott orrú,abban hogy álljak lábujjra vagy hogy?Nem igazán értem,de azért köszi :D Zöld kéz mindenkinek :*
2013. febr. 24. 01:17
3/12 anonim válasza:
Nem csak elsőre magas ez, amúgy is.
4/12 anonim válasza:
haha :D
a lényeg,hogy álj meg egy helyben és mondjuk próbálj levenni valamit a polc tetejéről, ha sikerül tovább nyújtózkodni és nem veszted el az egyensúlyod akkor máris könnyebb dolgod van mert nem vettél vészesen magas cipőt :D
én is így szoktam tesztelni, amiben megy azt általában bírja a lábam :)
5/12 A kérdező kommentje:
Igen,tényleg emigy is magas most,hogy utánaolvastam,hogy valaki a 8-nál fogja a fejét xD De a többi cipő még a mamámnak semm kellett volna,olyan csunyák voltak.Legszivesebben Szegedre mentem volna az Árkádba,de sokat kell várni a határon,meg ugye költséges is a szüleimnek :/ Más megoldás nem volt sajnos
2013. febr. 24. 01:36
6/12 anonim válasza:
gondolom platform, hány centi a talpa? :)
7/12 A kérdező kommentje:
sarok: 14
talp: 2 - 2,5
2013. febr. 24. 01:59
8/12 anonim válasza:
woah az így tényleg elég magas :D sok sikert :)
9/12 A kérdező kommentje:
Hát szükségem lesz rá,köszönöm az együttérzést :D
2013. febr. 24. 02:07
10/12 anonim válasza:
Nem akarok beszólni, csak nem értem miért vesz bárki is ekkorát. Mivel ebben egy gyakorlott magassarkút hordó felnőtt nő sem képes helyesen, szépen járni már. Ez már az a magasság amiben nevetséges lesz egy nő... ha meg tini vagy még akkor rád duplán érvényes ez mert nem csak járni nem tudsz majd benne szépen, hanem nem is illik hozzád. Tudom nehéz normális cipőt találni manapság, de... azért lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!