Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Minden kínai cucc ilyen ócska?!

Minden kínai cucc ilyen ócska?!

Figyelt kérdés
Múltkor vettem egy felsőt, egyszer mostam ki kézzel és már jött szét a varrás! A csizmákkal ugyanez a helyzet, kb 2 hétig bírják. Nincs pénzem márkás ruhákat venni, turikban nem szoktam találni jó dolgokat.. Mit ajánlanátok, hol tudnék jó minőségű ruhát/cipőt venni megfizethető áron?
2013. febr. 22. 19:53
 1/9 anonim ***** válasza:

Akkor te nagyon kifogtad, mert én még nem jártam így egy csizmával sem, pedig szinte minden csizmám onnan van és több évig hordom őket!

Sőt! Idén vettem egyet a Deichmanból, de első felvétel után lekopott a bőr az orránál, a talprészen... ennyi a márkás, bőrcipőkről.

A kínais ruháim nem nyúlnak, nem bolyhosodnak, mint egy pár márkásabb, kapott darab. Én abszolút meg vagyok velük elégedve, bár nem mondom, hogy sosem fogtam mellé (főleg nyári fölsőkkel, azok gagyibbak tudnak lenni, valóban foszlanak a varrásnál, stb... de ez sem általános), de azért nagy általánosságban jó "minőségű" dolgokat sikerül vennem.

2013. febr. 22. 19:59
 2/9 anonim ***** válasza:

Vannak olyan kínaik ahol jó minőségű cuccok vannak.

Nem azért de én idehaza a legközelebbi kínai boltba megyek be mindig és nagyon ritkán volt olyan hogy valami nem bírta sokáig.

Van egy pólóm amit mg ott vettem, 4 éve megvan már és még mindig semmibaja, igaz a színe már kicsit kifakult meg a mintája is kezd lejönni, de még így is simán fel lehet venni bárhová is megyek, bírja.

Kabátom is onnan van. Ez már a 3. tél amikor rajtam van és egyedül a zsebe szakadt még ki, egy kicsit.

Igaz cipőkbe tényleg nem a legjobbak, nekem is csak fél évig bírják maximum, igaz én direkt veszek ott cipőt, mert egyrészt én melózni is szoktam benne, és egy idő után alapból szétjönne, másrészt alapból csámpásan járok így jobban kopik, meg a márkásat sajnálnám felvenni az az igazság.

2013. febr. 22. 20:00
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem csak rossz cuccot fogtál ki, én mindig kínaiban vásárolok szinte, de a cipőim, csizmáim is évekig bírják, a ruhákkal sincs semmi bajom sose. Van kínai pulcsim ami már 8 éves, semmi baja. Mellesleg a márkás cuccok is kínában készülnek, ugyanúgy ugyanott.
2013. febr. 22. 20:05
 4/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! akkor lehet csak én vettem rossz ruhákat de most elég ideges lettem hogy megvettem ezt a felsőt, még be se tettem a mosógépbe és már esik szét..a cipőkkel még rosszabbak a tapasztalataim, amit ott vettem az összes beázik és kopik az eleje, pont most jött szét az egyik csizmám amit nemrég vettem
2013. febr. 22. 20:09
 5/9 anonim ***** válasza:
nálam csak a cipők, fehérneműk bírják. Felsőt nem vennék ott. Ja és van egy farmerom is, ami már 3 éve van meg... Semmi baja, nagyon jó anyagból van.
2013. febr. 22. 20:24
 6/9 A kérdező kommentje:
a farmer az egyetlen ami bírja nekem is hosszabb ideig
2013. febr. 22. 20:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem számos cipőm, csizmám van az Ázsia Centerből, még egy se ment tönkre. Annyi bajom szokott lenni velük, hogy csúszik a talpuk, általában a barázdákat lespórolják róluk:D
2013. febr. 23. 11:02
 8/9 A kérdező kommentje:
én mindig meg szoktam nézni hogy milyen a talpa :) olyat szoktam venni ami nem ilyen 1 milliméteres talpú és nem csúszós műanyagból van
2013. febr. 23. 19:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát igen, én is meg szoktam nézni, de ha nagyon megtetszik egy cipő, akkor sajnos nem tudok ellenállni, és legyen bármilyen csúszós, megveszem, gondolván, hogy majd óvatosan járok-kelek :)
2013. febr. 24. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!