Minden kínai cucc ilyen ócska?!
Akkor te nagyon kifogtad, mert én még nem jártam így egy csizmával sem, pedig szinte minden csizmám onnan van és több évig hordom őket!
Sőt! Idén vettem egyet a Deichmanból, de első felvétel után lekopott a bőr az orránál, a talprészen... ennyi a márkás, bőrcipőkről.
A kínais ruháim nem nyúlnak, nem bolyhosodnak, mint egy pár márkásabb, kapott darab. Én abszolút meg vagyok velük elégedve, bár nem mondom, hogy sosem fogtam mellé (főleg nyári fölsőkkel, azok gagyibbak tudnak lenni, valóban foszlanak a varrásnál, stb... de ez sem általános), de azért nagy általánosságban jó "minőségű" dolgokat sikerül vennem.
Vannak olyan kínaik ahol jó minőségű cuccok vannak.
Nem azért de én idehaza a legközelebbi kínai boltba megyek be mindig és nagyon ritkán volt olyan hogy valami nem bírta sokáig.
Van egy pólóm amit mg ott vettem, 4 éve megvan már és még mindig semmibaja, igaz a színe már kicsit kifakult meg a mintája is kezd lejönni, de még így is simán fel lehet venni bárhová is megyek, bírja.
Kabátom is onnan van. Ez már a 3. tél amikor rajtam van és egyedül a zsebe szakadt még ki, egy kicsit.
Igaz cipőkbe tényleg nem a legjobbak, nekem is csak fél évig bírják maximum, igaz én direkt veszek ott cipőt, mert egyrészt én melózni is szoktam benne, és egy idő után alapból szétjönne, másrészt alapból csámpásan járok így jobban kopik, meg a márkásat sajnálnám felvenni az az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!