Tudtok olyan helyet ahol luxus márkákat lehet venni (úgy értve ahol egy helyen több márka is van) pl: hugo boss, Dolce & Gabanna, Armani, Calvin Klein és hogy szerintetek mienek ezek a márkák?
Felsoroltaknak mind van webshopja, sizeguide elég jól működik szóval akár onnan is veheted őket. Pesten a Capsule ilyen amit tudok.
Am.
Boss- fiatalosabb darabjai egész jók.
DG- Soha nem vettem.
CK- Soha nem vettem, nem szimpatikus.
Armani- nem tudom itt melyikre gondolsz. Emporio jó dolgokat gyárt,de drágák is.Jeans ingei jó szabásúak nagyon,méretei is pont el vannak találva,farmerei is jók,többi cuccai nem nagyon tetszenek. AX sztem tré.
Szerintem ha szeretnél márkás dolgokat venni, ezeknél kicsit nichebb márkákat keress.
Ezek "belepo szintu luxus markak" -kb.ha emporiot nem vesszuk-
Hasonlo ar es presztizs szinten mozog,csak magyarorszagon esetleg kevesse ismert pl:
Tiger of Sweden -nagy kedvenc most- ,Stenströms, Oscar Jacobson, Filippa K, NN07, Fred Perry, Henry Lloyd, La Martina, Ralph Lauren, Gant, Hackett, Samsoe Samsoe, J Lindeberg, Acne, Nudie Jeans, Belstaff, Morris, Paul Smith, Ballentyne, True Religion, Burberry Brit vonala, DKNY, Versace Jeans
Hirtelen ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!