Hogy lehetne a strasszköveket nyom nélkül leszedni egy ruháról?
Figyelt kérdés
Kaptam egy bolerót, nagyon örültem neki, szerelem első látásra...egészen addig, míg meg nem láttam a hát részét, ahol is strasszkövekből ki van rakva egy márkajelzés jó nagyban.
Így már annyira nem tetszik, de gondoltam leszedhetném ezeket, csak fontos lenne, hogy ne maradjon nyoma.
Van egy kínais felsőm, amin szintén voltak strasszok, de a minőséghez híven pár mosás után lepotyogtak, ez viszont egy minőségibb darab, jó párszor volt már mosva (használtan kaptam), a kövek pedig egytől egyig a helyükön vannak.
Késsel vagy ollóval álljak neki leszedegetni őket? Félek, hogy csak kárt teszek a ruhában.
2013. febr. 19. 14:30
1/2 anonim válasza:
Ha ragasztva vannak a strasszok és nem varrva, akkor esélytelen, hogy nyom nélkül eltüntesd. Bár, ha nagy a minta, akkor gondolom, hogy nem varrták fel egyenként. Szóval szerintem inkább hagyd rajta. Azt még megcsinálhatod, hogy olyan színűre fested a strasszokat, (feltéve, ha más szí, mint a felső) amilyen a boleró és nem fog annyira rikítani.
2/2 anonim válasza:
ne állj neki leszedegetni őket. ha sikerül is úgy leszedned őket,hogy nem lesz baja a ruhának valószínűleg meg fog látszani a strasszkövek helye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!