Nyom a tegnap vásárolt cipőm. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Tegnap vettem egy magassarkút (6 centis).
Úgy tudtam, 39-es a lábam, de kiléptem belőle. Felpróbáltam a 38-ast, és pár picit szorított, megvettem. Ma viszont újra felpróbáltam, és eléggé nyom...
Mit csináljak? (Azon kívül, hogy visszaviszem, ugyanis az ország másik végében vettem és nincs meg a blokkom.)
18/L
2011. márc. 13. 07:34
1/8 anonim válasza:
várj még pár napot, vedd fel többször hátha kitágul. ha továbbra is nyom add el, mert nem tudod hasznát venni :/
2/8 anonim válasza:
Húzz fel három zoknit, préseld bele a lábad, és abban mászkálj otthon.
3/8 anonim válasza:
valszeg ki fog tágulni ne aggódj...legalábbis nekem pár nap benne mászkálás után pont jó volt:D
4/8 anonim válasza:
ahol nyom oda tegyél sebtapaszt a töbibit meg viseld el. miden új cipő nyom. ki fog tágulni szeritnem nyugi. mászkálj benne sokat otthon is.
5/8 anonim válasza:
nem kell megvárni amíg kitágul,meg ha nagyon nyom annyira ugyse fog kitágulni.
de igy simán megcsinálhatod.;) http://www.youtube.com/watch?v=qf5mJ7aR2t8
6/8 A kérdező kommentje:
07:37. Még egyszer sem vettem fel, de akkor fogom most már.
08:45. Ez tényleg használ? :D (csak 2 zoknit tudtam belepréselni) Tapasztalat?
10:15. Remélem :)
13:36. Értem.
15:07. Fúha, erre kíváncsi vagyok, köszi a linket! :D Próbáltad már?
Köszönöm mindenkinek, írjon még aki tud!
2011. márc. 13. 17:43
7/8 anonim válasza:
nem de imádom michelle videoit hihetetlenül sminkel és a többi tippjei is jok.:Dszoval szerintem hatni fog.:)
8/8 ekeke válasza:
Van cipőtágító spray, keresd a cipőboltokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!