A li-lon akkumulátort, tegnap vásárolt Samsung s5230 as telómba tölteni kell sokáig?
Figyelt kérdés
Valahol azt írják hogy a li-lont már nem kell de nem hallottam száz %-os választ még és szeretném ha hosszú életű lenne az aksim2010. nov. 21. 14:32
1/4 anonim válasza:
töltsd fel, merítsd le
ezt csináld meg párszor és nem szabad hagyni, hogy csutkára lemerüljön
2/4 anonim válasza:
Én nem töltöttem,csak ameddig töltött. 1hétig bírja
3/4 Pinklady9295 válasza:
Én azt olvastam a T-Mobile oldalán, hogy 2 óra a töltési idő.
4/4 anonim válasza:
Az új akkumulátor első néhány töltésekor (mondjuk 4-5 alkalom) "mindig, minden körülmények között" legalább 8-10 óráig kell tölteni, hogy a maximális kapacitását el tudja érni. A Li-ion akksit nem szabad hagyni teljesen lemerülni, cserébe viszont "rátölthetsz" bármikor, mondjuk félig lemerült állapotában is (ez az első időszakra nem vonatkozik).
Vagy legalább is ezt hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!