Hogyan menjek magassarkúban földes talajon úgy, hogy ne ragadjon be a sarkam?
Rugalmasság...
Valószínűleg nem buszozol az adott területre, hanem autóval közlekedsz. Márpedig egy autóban igencsak el tud férni egy pár váltás cipő. Ugyanis szerintem az egyik legnevetségesebb dolog az, hogyha valaki "bohóckodik" az öltözete miatt. Márpedig a magassarkú cipő egy földterületen történő közlekedésre inkább bohócruha, semmint egy értelmiségi üzletkötő öltözete. Én tuti otthagynám az irodát, aki "így próbál üzletet kötni".
Nem ritka az igazán profi üzletkötőknél, hogy nemcsak váltás cipőjük, hanem váltás RUHÁJUK is van, pont azért, hogy soha ne öltözzék túl vagy alul az üzleti partnerüket. Ha egy poros asztalosműhelybe mennek, akkor hülyén néz ki az elit öltöny, ha viszont egy nagyvállalat vezetőségét környékezik, akkor a sportzakó sem biztos, hogy jó választás. Én is ismerek ilyen üzletkötőt, aki bizony egy nap ötször is képes átöltözni. És hidd el, nem épp a "sikertelen üzletkötő" címre pályázik.
Még mindig csak annyit mondok, hogy rugalmasság :)
De hát az életben sok dologért meg kell szenvedni. Ettől szép. Én tuti, hogy nem nehezíteném az életem ilyen hülyeségekkel, hogy magassarkúban szteppelek földes terepen. Nem sportcipőt ajánlottam, de bizony a kosztümhöz is van olyan alkalmi cipő, ami nem tűsarkú és nőies. Persze minden részlet kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!