Mit szoktatok felvenni ha bulizni mentek?
Figyelt kérdés
Most megyek először és fogalmam sincs hogy mit vegyek föl.. Tudnátok segíteni?2013. febr. 17. 22:47
1/14 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen buliba mész. Én mindig farmert, mászkálós cipőt, kényelmes, csinosabb pólót veszek fel. Magassarkúban és miniszoknyában, amit húzogatni kell csak villogni lehet, szórakozni nem. 21/L
2/14 anonim válasza:
nadrágot meg egy csinosabb/bulizósabb felsőt és egy olyan cipőt amiről tudom,hogy kibírom benne egész éjszaka.
a nadrág általában nem egy sima farmer hanem színes,az új kedvencem a bordó nadrágom.
3/14 anonim válasza:
télen inkább farmer,hozzá valami top vagy csini bulis felső, nyáron meg mehet a miniruha, szoknya, vagy akár akkor is a farmer-póló összeállítás. + a kiegészítők :P
4/14 A kérdező kommentje:
köszi:) és pontosabban milyen felsőket? Tudnátok példákat linkelni?
2013. febr. 17. 23:01
5/14 anonim válasza:
legutóbb egy hasonló fölsőbe mentem :
7/14 anonim válasza:
amúgy szinte tökmind1 mit veszel fel, amiben jól érzed magad. minden buliban lesz olyan, aki "túlöltözik", túl kirittyenti magát, meg lesznek olyanok is, akik sima 7köznapi ruhában elmennek.
8/14 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem akarok túlöltözni, túlsminkelni.:) Csak nem tudom hogy kb milyen stílusú cuccokat szoktak felvenni. Az már biztos h farmert veszek föl, csak még a fölsőt nm tudom:D
2013. febr. 17. 23:24
9/14 anonim válasza:
felvehetsz valami topot is és hozzá bolerot, az is jól mutat.
10/14 anonim válasza:
Hosszított felső, latex leggings és magassarkú.
Vagy miniruha és sima testszínű vagy fekete harisnya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!