Hogyan nyomtassak pólóra, hogy olyan legyen, mint az üzletekben? Milyen márka/tükrözéses, vagy nem? (többi lent)
Media Markt-ban vettem pólóra vasalható fóliát, két félét: világos pólóra és sötét pólóra. (Avery Zweckform) Kipróbáltam, és jó lett a sötét pólóra vasalható, amit nem kell tükrözni. A világos pólóra valót tükrözni kell, és azt elrontottam. A használati útmutató nem a legjobb, és ez is egy olcsóbb márka.
A problémám: Csak A4-es méretben van, lehetne a csomagban 5-nél több db és ne kelljen külön levágni a felesleges fehér részeket! Hogy csináljak az egyedi pólós üzletekben, hogy nem bajlódnak annyit a körbevágással? Milyen márkát használnak? Jobban szeretem olcsón megoldani a dolgokat, úgy ahogy nekem tetszik. Én még strasszos kövekkel is díszíteném a pólót, és belevágnék mintákat, festenék rá kézzel, csillámpor stb. (Divattervező suliba készülök, azért érdekelne.)Rendes válaszokat várok! Elnézést a hossszú szövegért! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!