Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy működik a Vaterán való...

Hogy működik a Vaterán való vásárlás?

Figyelt kérdés
Most járok elöször azon a honlapon, és pl van egy nike pulcsi ami tetszik, és fogok mindjárt regisztrálni. De licitálni kell amint látom, és 600 forintonként. Szoval ha licitálok, de valaki még arra is rálicitál, meg arra is valaki és így tovább, akkor hogy lehet egyáltalán vásárolni így? Ha vagy 100 emberrel kell versenyezni egy adott tárgyon. Én ezt nem értem. /légyszi ne mondjátok hogy hülye vagyok, de sosem vettem még interneten semmit, főleg nem licitálva.
2009. szept. 7. 20:35
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Licitálj a lejárta előtt pár perccel és így nagy esély van rá, hogy a tiéd lesz. Vagy ha villámáras, akkor azt üsd le, akkor 100%, hogy Te nyered meg az aukciót.
2009. szept. 7. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!