Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Transzfer papíros pólónyomtatá...

Transzfer papíros pólónyomtatásnál milyen lesz a minta felülete? Inkább az a fényes, mosással eltöredező vagy matt és mosással halványuló?

Figyelt kérdés
Illetve milyen pólón a legtartósabb? (pl.100% pamut) Fehér pólóra szeretnék logót vasalni transzfer papírral. Az igaz, hogy a vasalás után x napig nem szabad kimosni, hogy tartós legyen? Előre is köszönöm a válaszokat.

2013. febr. 17. 10:24
 1/2 anonim válasza:
világos pólóra a transzfer nyomat tartósabb, mint sötétre. De a mai transzfer papírok már nagyon jó és tartós nyomatot tudnak produkálni. 5 napig, a végleges rögzülésig nem mosható, mert még dolgozik az anyagon a fólia. A tartóssága a bevasalástól függ. Ezért nem lehet az otthoni nyomással olyan tartósságot elérni, mert a házi vasalóval nehezebb a 180 fokot 20 mp-ig tartósan és egyenletesen elérni, amire pedig a transzfer fólia nagyon érzékeny. A Pólónyomók egy 40x40-es hőpréssel, beállítják az időt és a fokot, így egyenletesen tudják az anyagba vasalni a nyomatot. Ezért jobb minőséget tudnak vele elérni. A házi ki repedezhet, de a jól hőkezelt, azaz jól bevasalt nem. Szerintem mire megveszed a papírt, nyomtatsz a tintasugarassal, mire bevasalod , és nem is biztos, hogy jól, inkább megéri egy profihoz vinni..én 2 éve mosok ilyen pólókat és nem repedezik ki, csak a hibás nyomatok kopnak egy darabig, de azután az sem..
2013. febr. 18. 22:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Igazság szerint a pólót már megvettem és nyomtatóm is van, így igazából már "csak" a papír kell. Azt nem tudod még esetleg, hogy hol lehet a legjobb minőségű papírt kapni?
2013. febr. 19. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!