Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mintás vs minta nélküli? Te...

Mintás vs minta nélküli? Te melyiket szereted?

Figyelt kérdés
Én jobban szeretem azokat a felsőket amiken nincs minta, ti hogy vagytok ezzel? vagy pl bármilyen ruhadarabbal.
2013. febr. 4. 07:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát igazából hangulatfüggő :) Ha rosszabb hangulatom van, legyen minél egyszerűbb, minta nélküli, ha meg jobb kedvem van, akkor meg nem bánom, ha mintás :) De csak szolidan, nem kell agyoncsicsázott össze-vissza színű ruha :)
2013. febr. 4. 08:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is inkább a letisztult, egyszerű dolgokat szeretem.
2013. febr. 4. 08:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Én mind a kettőt nagyon szeretem. A felsőim vagy egyszerű krémszínűek, esetleg feketék, de van rajtuk kívül csomó virágmintás is, köztük pár igazán csicsás darab, de nekem bejönnek a picit etnosabb darabok (mű)szőrmemellénnyel :)

És nem tudom, hogy a csipkés ruhákat hova soroljam, de azokat is nagyon szeretem, abból is van pár darab.

2013. febr. 4. 08:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem mindegy, csak jól álljon:) Éppen ezért nem veszek fel nagymintás ruhadarabot, mert kövérít (illetve van egy, de annyira cuki, hogy nem tudtam lemondani róla), inkább az aprómintást szeretem. Sok csíkos holmim van, de egyébként nem rajongok a csíkokért:)

De az ilyen feliratos vackokat nem szeretem, kinőttem belőle.

2013. febr. 4. 10:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Mind a kettôt nagyon szeretem.
2013. febr. 4. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!