Szerintetek a magassarkú tornacipő ami telitalpú jól néz ki? olyan van nekem, de nem tudom h mások mit gondolnak róla. Nekem nagyon tetszik!
Figyelt kérdés
2009. szept. 7. 18:00
11/19 anonim válasza:
Szerintem röhejes és egyáltalán nem nőies. Inkább válassz egy "hagyományos" magassarkút, mert sportolni, futni úgyse tudnál benne, hiába néz ki sportcipőnek.
12/19 anonim válasza:
nekem nem jön be ... eddig senkin nem teccet még meg
13/19 anonim válasza:
jééé, ilyesmit hordott Rihanna :D
14/19 A kérdező kommentje:
:D
2009. szept. 9. 14:01
15/19 anonim válasza:
barátnőmnek is hasonló van mint neked ... hát nekem az amit be linkeltek jobban tetszik ,de a tied se lehet rossz :)
16/19 anonim válasza:
szerintem tök jól néz ki! valaki belinkelt egyett! na én ponnt ilyent hajkurászok 2 hónapja! vaterán találtam vadi újat van pink fekete és sárga! 13000 ft de tök jó! am meg sztem nagyonis jól néznek ki!
17/19 anonim válasza:
a,úgy meg nem is sportolásra lett kitalálva..(utolsó válaszoló vagyok! amúgy te hol vetted?)
18/19 anonim válasza:
kikell hogy ábrándítsalak titeket! a magassarkú tornacipő soha nem is volt divatban!(és most sincs)
19/19 anonim válasza:
Ilyet szerintem nem a divat kedvéért vesz fel az ember... Ez szerintem nem egy kirívóan ízléstelen darab, inkább extravagáns. Ha te is vagy ennyire vagány, akkor vedd fel és viseld bátran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!