Hány nadrágotok van, csajok?
Figyelt kérdés
Apa mindig azt mondta, hogy egy hadsereget el tudnék látni nacival, ha szükség lenne rá, mert annyi van. Szerintem pedig egyáltalán nem sok, és nézőpont kérdése az egész. Nektek kb hány van?2009. szept. 7. 15:40
1/14 anonim válasza:
Nekem 5 hosszúnadrágom van így őszre-télre.
2/14 anonim válasza:
Kb 5-6-t tudok hordani, a többi kicsi vagy túl nagy :( Nem akar beállni a súlyom::(:(
5/14 anonim válasza:
4 hosszú, 2 térd, 2 short(ha még ideszámít)
6/14 anonim válasza:
6 hosszú (plusz 2 túrázáshoz) meg vagy 5 rövid. de szoknyából meg ruhából van több nekem, összesen vagy 15 :D
de én sokszor vásárolok turkálóban, úgyh ez nem pénz, csak sok hely :D
7/14 anonim válasza:
Nekem kb. 30 hosszú van, nyári, tavaszi, téli összesen.
8/14 anonim válasza:
5 hosszú farmer, 1 hosszú fehér, 1 hosszú piros, 2 térd, 2 short
9/14 anonim válasza:
6 hosszú, 2 térd, 5 rövid farmer, 3 rövid pamutgatya.
10/14 anonim válasza:
hosszúak: 2 fekete farmer, 1 szürke farmer, 1 fehér farmer, 5 kék farmer amit gyakrabban hordok és 7 farmer amit ritkán hordok...ja és még egy rózsaszín is van, de az életemben egyszer volt rajtam és van még 2 elegáns fekete
rövid: 2 térdfarmer, 1 3/4es, 2 mini, 1 fehér mini, 1 fehér 'törökgatya', 1 arany:D
ez ha jól számolom 27 darab
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!