Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok! Milyen cipő állna jól...

Csajok! Milyen cipő állna jól egy fiúnak?

Figyelt kérdés

14-15 éves fiúnak.

Szval a Supra, DC, Nike, Adidas cipők elterjedtek az osztályunkban...

Bár ezek a cipők a fiúknál jónak számítanak, kérdezlek titeket h MILYEN cipő állna jól egy fiún?

(Normális alkatúra gondoljatok.)

Ha írtok kort automatikusan megnyomom a hasznos gombot!

Ha találtok jó képet és berakjátok a linkjét, azt megköszönném!

(Ha valakinek ránéztek (fiú) a cipőjére és azt gondoljátok h hányás itt az ideje változtatni h maskor ne forduljon elo tobbet)

2013. febr. 14. 18:00
 1/9 A kérdező kommentje:
Ha pedig jól néz ki, akkor erősítsétek meg a fiúkat, mert azt nem tudják h ti mitgondoltok a cipőikről!
2013. febr. 14. 18:03
 2/9 anonim ***** válasza:

Bár engem nem túlzottan érdekel, hogy milyen márka van a srácon, de nekem pl. a converse, vagy nevenincs tornacsuka tetszik leginkább.

23/L

2013. febr. 15. 00:44
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem a DC cipő egyáltalán nem jön be..a Nike,Adidas még jó is de amiket én kedvelek azok ezek:

[link]

[link]

[link]

és természetesen a tornacsukák:) 15/L

2013. febr. 16. 14:23
 4/9 anonim válasza:

Úristenén imádom ha egy pasin DC, Supra vagy Nike van (Adidast nem szeretem blee)

Ha nem sajnálod rá a pénzt akkor Garage Storeból rengeteg cipőt tudsz nézni:

DC: [link]

Supra: [link]

Nike: [link] (bár a Nike mostanában elég gagyi "felfújt" talpúkat csinál)

2013. febr. 23. 09:22
 5/9 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen a srác stílusa. Ettől függetlenül nekem nagyon tetszenek a Nike, Vans, stb. stílusú cipők, de igazából nem a márka számít hanem hogy hogy néz ki. Nekem személy szerint nagyon nem jönnek be az ilyen túrabakancs jellegű lábbelik (persze kirándulásnál mondjuk mindegy, arra a célra egyáltalán nem gáz, de hétköznapra nagyon!)

[link] - ez például nekem nagyon tetszik.

2013. márc. 14. 18:24
 6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi! ;D
2013. márc. 14. 20:12
 7/9 anonim ***** válasza:
fekete Vans cipő , egyszerűen megőrülök (jó értelembe ) ha olyat látok egy fiún *.* [link]
2013. ápr. 6. 19:17
 8/9 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok : 15 éves lány :)
2013. ápr. 6. 19:18
 9/9 A kérdező kommentje:

Nee, pont ezt a cipőt néztem egy az egyben, de ahogy megnéztem a boltban a többi vans cipőhöz képest elég silánynak tünt, de legalább tudom h nagyjából megfelelő vagy h milyen tipusú/stílusú/kinézetű cipők jöhetnek szóba.

Köszi! ;D

2013. ápr. 7. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!