Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhákat hordjak, hogy...

Milyen ruhákat hordjak, hogy még látszódjon az hogy goth vagyok?

Figyelt kérdés

kb 5éve goth vagyok, fekete csipkés kesztyű, és gyönyörű fűzős ruhákba jártam, de már zavar hogy a pasimnak nemtetszenek az ilyen ruhák..

Vissza fogott goth ruhák? Tippeket kérek ,előre is köszönöm

19/L

2013. febr. 13. 22:08
 1/6 anonim ***** válasza:
2013. febr. 13. 23:53
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem első sorban magadnak akarj megfelelni és ne a pasidnak. Ha a pasinak nem tetszel, még mindig lehet másik, aki elfogad olyannak mailyen vagy, de önmagaddal mindig össze leszel zárva.

Gothból nem csak egyféle van, hanem kb 20 alstílus. Ebből alig 3-4 hord csipkét és fűzős hosszú szoknyát. De gondolom ha már öt éve ebben élsz, nem kell bemutatni.

A lookbookon többnyire hipsterek vannak, ott nem igazán érdemes nézelődni ha komolyan gondolod.

Itt van pár divat és sminkblog, válogass. Van köztük egyetemista lány, háromgyerekes anyuka, gimis kiscsaj és dolgozó nő. Valamelyik csak megfelel az ízlésednek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. febr. 14. 01:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Először is: nem értem a barátodat. Ezeknél a cuccoknál kevés nőiesebb holmi van. Másodszor meg téged nem értelek. Magadnak akarj tetszeni, ne másoknak. Ha fűzős ruhákba jól érzed magad, a barátod miatt ne kezdj el plázap.csa cuccot hordani.

De ha mégis. Sztem jópár visszafogottabb goth felső van + szerintem a ezek a csipkés/bőr/lakk/pvc cuccok elég jól kombinálhatóóak más fekete cuccokkal. Azt nemtudom h bakancsot hordasz vagy micsodát, de azt pl. lecserélheted vmi nőiesebbre vagy esetleg sportcipőre.

Amúgy tényleg rengeteg "irányzat" van, ha a pasidnak pl az nem jön be h feketét hordasz akkor ott a cybergoth stb :D

2013. febr. 15. 02:39
 4/6 A kérdező kommentje:

Konkrétan az nem jön be neki hogy szoknyát hordok/hordtam mindig

azt mondta jobb lenne ha néha felvennék nadrágot is :)

2013. febr. 15. 15:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát goth stílus nagyon nem egyenlő a hosszú szoknyákkal. Vannak miniszoknyák, shortok, hosszú nadrágok is, csak tudni kell viselni.

Valószínű a pasid a lábakra bukik, és nem szereti ha eltakarod őket.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. febr. 19. 00:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Az utolsó tök jókat linkelt, hosszú szoknya helyett jöhet a kicsit rövidebb. Esetleg a pvc leggings, az nagyon tuti, és gothként bátrabban lehet hordani. :))
2013. febr. 19. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!