Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Molett lányok, ti hogyan...

Molett lányok, ti hogyan szoktatok öltözni?

Figyelt kérdés

Milyen ruhadarabokat szerettek viselni?

Szoknya, tűsarkú csizma, magassarkú, szűkebb felső, vagy inkább visszafogottabb? :)

2013. febr. 12. 23:04
 1/3 anonim ***** válasza:

ha elég sok felesleg van a hasadon és a derekadon, akkor ne vegyél fel szűkebb felsőt, mert az undorító.

inkább olyat, ami bővebb, és még takar is, így lehet csinosabban is kinézni.

gondolom akkor kar részen is van felesleg, nyáron nem ajánlatos a spagetti pántos, inkább legyen kis rövid ujjú, csinosabb felső.

2013. febr. 12. 23:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Én csak a hasamra hízok,a lábaim vékonyak és a karjaim is,én farmeros vagyok nem annyira szeretem a szoknyát,általában egyenes szárú farmert veszek mell alatt bővülő felsővel.Magassarkút se nagyon veszek mert magas vagyok.
2013. febr. 13. 11:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Én nem mondanám magam molettnak, csak teltkarcsúnak. Széles a csípőm, meg a melleim is nagyok, ezért 40 es méretet hordok, ez nagyjából a plus size alsó határa.

Szeretem a deréköveket, illetve a csípőövet tunikával. Magassarkút bár imádom őket, ritkán hordok, mert olyan részen lakom, ahol nehéz benne közlekedni, meg hát 170 centi fölött kicsit kényelmetlen az a még 6 centi is. A hosszú lábamra büszke vagyok, szóval gyakran hordok miniszoknyát, valami bővebb pólóval. A magas derekú szoknya nagy kedvencem, mert pont ott ér véget, ahol vékonyabb vagyok, és kontrasztot ad a csípőmmel.

Nadrágot elég nehezen találok, mert csípőben széles, de lábban kisebb, mondjuk 38-as kellene. Többnyire be szoktam vetetni belőlük.

A legnehezebb kérdés a melltartó, mert sehol nem kapni G kosarat, vagy ahol igen, annak egy kisebbfajta öv a vállpántja. Ez jelentősen csökkenti a pólóválasztási lehetőségeket. Dekoltázst visszafogottan, de szoktam néha csinálni, mert az unalmas pólókat valahogy ellensúlyozni kell.

2013. febr. 13. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!