Férfi bőrnadrág mindennapos viseletre? Vélemények? Lányok nők és férfiak is írjanak.
2013. febr. 12. 11:51
11/18 anonim válasza:
Rocker öltözet. Ha rocker vagy akkor hord inkább.
13/18 anonim válasza:
Szerintem simán belefér, ha nem is minden nap, de hétköznapokon is. Egyedi-egyéni és leginkább stílusos dolog, kevesen vállalják be a hülye sztereotípiák miatt. Nekem is van, szoktam hordani. Csak arra figyelj, milyen ruhát és cipőt veszel fel hozzá! 25F
14/18 Blaiseboy válasza:
Amik a képen vannak azok echt ratyisak. Föl nem venném.
Nekem is van bőrgatyám, szoktam is hordani, de egy ilyet lánctalpassal nem húznának rám.
15/18 anonim válasza:
Ha olyasmi fazon, mint az első és a negyedik, akkor teljesen jól néz ki.
16/18 openminded29 válasza:
Nekem ugyanolyan van mint az 1. és a 4. Simán felveszem. 29/f
17/18 anonim válasza:
Rockereken szerintem nagyon dögös tud lenni, ha tudják viselni :DD
És a harisnya szerű szűk farmer nem b*zis, de a bőrgatya igen? :D juj.
18/18 Lilizozi válasza:
Fenékben legyen szűk. A csajok imádják. A beszólósok meg akkoris beszólnak, ha öltönyben vagy; nyilván nem nekik öltözöl ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!