Hogyan mossam úgy ki a push-up melltartóimat, hogy ne legyen hullámos a szivacs?
Figyelt kérdés
Tehát ugye a melltartóban van egy vékony szivacs réteg. És sajnos mosás után itt-ott behorpad, hullámos lesz.És aztán hiába veszem fel, hiába tölti ki a mellem a melltartót, az akkor is horpadt marad valamennyire, és elég hülyén néz ki, ha átüt a felsőmön...:(
Mit csináljak vele, hogy ne legyen ilyen? Ti hogyan mossátok őket?
2009. szept. 6. 00:06
2/5 A kérdező kommentje:
És akkor nem lesz olyan? Mert végülis akkoris csak kell dörzsölni, nyomkodni, stb.
Azért köszi:)
2009. szept. 6. 00:14
3/5 anonim válasza:
Én alacsony hőfokon (30 fok) mosom gépben mosózsában. de ha nincs ilyen külön mosózsákod, akkor egy kispárnahuzat is megteszi, csak gombold össze. nekem egyik sem hullámos.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2009. szept. 6. 11:21
5/5 anonim válasza:
én kézzel mosom, de néha így is behullámosodik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!