Hordjak övet? Övvel vagy nélküle stílusosabb?
Figyelt kérdés
A legtöbb farmerom skinny fit (tehát csőgatya) és pont a méretem, tehát nem indokolt az öv használata, csupán kiegészítőnek hordom, de mostanában leszoktam róla.
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek kell övet hordani? Nincs hiányérzetetek ha látjátok hogy a farmeron ott vannak az övbújtatók, de nincs öv benne?
2013. febr. 8. 14:26
1/8 anonim válasza:
Nekem nincs, meg nem is szeretem az öveket annyira.
2/8 anonim válasza:
Én nem érzem a hiányát az öveknek... mondjuk én mindig nadrág fölé lógó felsőket írok :). Öveket szoktam hordani, de inkább ruhákhoz, derékra.
3/8 anonim válasza:
Én mindig hordok övet amikor rövidebb felső van rajtam. Nagyon jól fel lehet vele dobni egyszerű darabokat is. Hosszabb felső esetében viszont nem látom értelmét ha az ember passzos nacit vesz.
4/8 anonim válasza:
Csakis egy nadrághoz hordok övet, egy szürke szövet magas derekú rövidnadrághoz.
Nem hordok övet, nem szeretem. Tavaly télen hordtam egy masnisat, de amiatt a fölső felugrott és ki volt a derekam, ezért inkább nem hordok.
Persze van amihez stílusos lehet egy szép öv. De nem muszáj. :)
5/8 anonim válasza:
Ha betűröd a fölsőt akkor mindenképpen vegyél övet szerintem, de ha nem akkor nem muszáj.
6/8 anonim válasza:
Hú, de örülnék, ha nekem se kéne övet hordanom. A felsőim többsége eltakarja és iszonyú hülyén néz ki a dudorodó övcsat. Betűrni meg nem szeretem. Szerintem, ha nem akarsz, ne hord övet.
7/8 anonim válasza:
8/8 A kérdező kommentje:
Én is azért szoktam le mostanában az övhasználatról, mert a nadrág gombján megtámaszkodik az övcsat, és hülyén áll, plusz ott a dudor a polo alatt ha rálóg, nélküle viszont olyan letisztult lesz a szerelés, és mindenkin ilyen nagy csatos övek vannak, és egészen egyedi, hogy nincs ott semmi. Szóval meggyőztetek, hogy jó így öv nélkül :) Köszi a válaszokat :)
2013. febr. 11. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!