Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk! Miniszoknya vagy rövidna...

Fiúk! Miniszoknya vagy rövidnadrág? Magassarkú vagy lapos sarkú? Lányokon! Sportos csaj vagy inkább elegáns?

Figyelt kérdés
2013. febr. 7. 13:26
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Én szeretem, de csak ritkán hordok. Egyébként az sem igaz, hogy nem lehet bennük járni, mert meg lehet tanulni. Csak hát ott vannak az egészségügyi kockázatok.
2013. febr. 7. 14:29
 22/27 A kérdező kommentje:
meg lehet tanulni, de sokan csak úgy mennek benne, hogy...uhh :) amúgy igen.
2013. febr. 7. 14:30
 23/27 anonim ***** válasza:
Rövidnadrág, lapos sarkú és sportos csaj
2013. febr. 7. 14:58
 24/27 anonim ***** válasza:

Szoknya v. egyberuha, de csak akkor, ha szívből jön ezen darabok viselése. :-) Az valóban fura, ha olyan lány viseli, akinek láthatóan nem ez a stílusa. De ha látszik rajta, hogy örömmel viseli, akkor az nagyon bájos tud lenni.

A lábbelinek nem feltétlenül kell magassarkúnak lennie, pl. egy lapos topánka is nagyon aranyos és csinos.

De az ilyen edzőcipőktől, tornacipőktől meg egyéb gusztustalan Converse valamiktől kiráz a hideg. Ezeket ízléstelennek tartom. Pláne szoknyához.

Ja, és nem kell, hogy annyira mini legyen az a szoknya.

Létezik ám térdig érő (vagy hosszabb) is. Egy ilyen hosszabb, lefelé bővülő szoknya csodálatosan szép tud lenni, ha szívből viselik.

2013. febr. 7. 17:04
 25/27 A kérdező kommentje:
a hosszú szoknya valakinek tényleg jól áll, csak én alacsony vagyok és nekem a rövidek állnak jól.
2013. febr. 7. 17:16
 26/27 anonim válasza:
Teljesen alkalomtól függ. Suliba abszolút sportosan meg lazán, de szerintem még első randira is inkább jobb a lapos cipő es mondjuk kicsit elegánsabb ruha.. nincs annál gázabb mikor egy nőnél nem tudod megkülönöztetni hogy most iskolába megy vagy állásinterjúra. A mindenhova magassarkú az gáz..
2013. febr. 9. 21:59
 27/27 anonim válasza:
minszoknya papucs kedvencem és harisnyás lábak csinik:)
2013. ápr. 22. 10:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!