Inkább egy márkásabb, drága felsőt veszel, vagy annak az áráért 6-7 olcsót?
Figyelt kérdés
2013. febr. 5. 13:55
11/15 anonim válasza:
Nem márka alapján választok, csak meglátok egy ruhát, és ha tetszik, és jónak ítélem meg az árát megveszem. A legtöbb felsőm 3-4 ezer forint körül vettem, de múltkor láttam egyet hatezerért, nagyon megtetszett, körbejártam az egész plázát, hátha találok hasonlót olcsóbban, de persze semmi, így végül megvettem. De a márkáját meg nem mondom, azt se tudom már melyik boltból van.
12/15 A kérdező kommentje:
Értem. Nekem amit vettem, az hosszú ujjú, tunika féle hosszított felső :) Nagyon szeretem amúgy, de annyival többet szerintem nem ér. Csak a márkáját fizettem meg. :)
2013. febr. 5. 17:18
13/15 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem egyenlő az, hogy ha valami olcsó akkor silány és ha valami drága akkor minőségi. Akár cipő vagy akár felsők. Én inkább a középkategóriát választom, nem adnák ki soha egy felsőért 13 ezer forintot, mikor zsákbamacska, hogy két hét után lehet, hogy az is ugyanúgy tönkremegy mint az olcsóbb. Ugyanis a Zaránál sem minőséget veszed meg hanem a márkát, ugyanúgy ahogy az Adidas vagy Nike cipőknél amiket ugyanúgy Kínába gyártanak :D
14/15 anonim válasza:
Én nem vennék olyan drágán egy felsőt sem, aminek az árából ennyi (7db) másikat tudnék venni. Maradnék a közép kategóriánál. Egyrészt nekem rengeteg ruhám van már, így nincs szükségem néhány hónap alatt egy fél tucat új felsőre, ugyanakkor mivel sok ruhám van, variálom őket, így egy ilyen drága felső meg nem hozná be az árát. Akkor vennék 2 vagy 3 szép, kombinálható felsőt.
15/15 anonim válasza:
Én a legdrágább pulcsimat 20 000-ért vettem, de eddig semmi baja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!