Mi a véleményetek most december 6-án megyek a lányom szalagavatójára miben illik menni?
Figyelt kérdés
38éves vagyok szöke haju. Sohasem voltam még szalagavatón nem tudom mi illik.2009. szept. 4. 09:12
1/7 anonim válasza:
Sajátodon sem voltál? Mondjuk azóta nyílván változott. Szóval voltam már pár szalagavatón, és nincs nagy elvárás. Van aki farmer + elegáncsosabb felső, van aki kosztüm, van aki estélyi. De egy sima szoknya-blúz is megteszi.
2/7 anonim válasza:
nekem tavaly volt a szalagavatóm,anyukám egy kosztümben és ingeben volt, szerintem az megfelel és anyukám is 38 éves :)
3/7 anonim válasza:
Azért szalagavatóban senki nem szokott farmerban menni!
nem kell úgy kiöltözni, mintha az Operabálba mennél, de azért illik normálisan. Anyukám egy elegáns sötét nadrágkösztümben volt és ahogy emlékszem, a többi szülő is hasonlóban volt.
4/7 anonim válasza:
De szoktak kosztümben menni, három iskola szalavatóján voltam eddig (egyiknek többén is), és mindenhol láttam farmert. Persze főleg fiatalokon (nyílván nem az iskolába járókon, mer nekik kötelező az ünneplő).
5/7 anonim válasza:
De szoktak farmerban menni, három iskola szalavatóján voltam eddig (egyiknek többén is), és mindenhol láttam farmert. Persze főleg fiatalokon (nyílván nem az iskolába járókon, mer nekik kötelező az ünneplő).
6/7 anonim válasza:
Nekem 2005-ben volt a szalagavatóm, és volt pár fiatal farmeres vendég, de nagyon kínosan néztek ki a sok elegánsan öltözött diák, szülő meg egyéb vendég között. Többen is megjegyezték, hogy na, ezek eltévesztették a házszámot. Akárki akármit mond, a farmeres viselet nem egy ilyen ünnepségre való, ennyi.
7/7 anonim válasza:
Szia!
Az én szalagavatómon anyukámon egy szoknyás kosztüm volt, egy egészen csinos cipővel. Ha egy egyszerű szövetnadrágot veszel fel mondjuk egy különlegesebb felsővel (pl. flitteres, gyöngyös, érdekes szabású) az is tök jó. A lényeg, hogy csinos legyél, de azért nem kisestélyi szinten! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!