Távol lévő mellekre melltartó?
22/L
A mellem kb. 85C-s. Ezzel nincs is baj. A probléma ott kezdődik, hogy elég távol vannak egymástól, szóval ahhoz, hogy szép dekoltázsom legyen eléggé sokat kéne nyomorgatnom "szegénykéket". Ruha alá sport melltartót és merev toppot hordok, mert az összébb húzza a mellemet és optikailag keskenyedik tőle a felsőtestem. Nem is áll jól, ha melltartóban vagyok és nem toppban mert nagyon szélesíti a vállam. Viszont nem valami vágyfokozó a sport-topp és a csipkés bugyi kombi. :) Ezért szeretnék magamnak (ha más nem varratni) néhány speciális melltartót.
Van itt olyan, aki hasonló problémával küzd de megtalálta a megfelelő melltartót? Olyat, ami összébb húzza a mellet, de nem buggyan ki oldalt stb...
Kérem, csak normális válaszokat írjatok. Több nagykereskedésben is voltam már, rám sóztak a "hozzáértők" tizenezer forintos vackokat is, mondván hogy az a tökéletes de sajna nem vált be.
Ezért kérem a ti véleményeteket!

Egyik kedvenc melltartóm is Triumph-os,csak hát....igen..drága:/D a keletinél van egy fehérnemű bolt,ott vannak ilyen márkés cuccok,köztük Tr. is,ott általában olcsóbbak..én csomószot kifogom:)
(előző)
Szia!
A távol ülő melleknél az szokott a gond lenni melltartó vásárlásakor, hogy általában a melltartó középső része túl rövid rövid. Olyan fazonokat érdemes keresned ahol ez a középső, összekötő rész minél szélesebb vagy állítható. Ilyet persze nem könnyű találni. Ezért is a merevítő nélküli melltartók lehetnek jók neked, ahol a merevítő nincs egy fix helyre berögzítve.
A saját kínálatomban ezt a két csinosabb darabot találtam:
Remélem segítettem.
Ági
Kedves Ági!
Nagyon sokat segítettél és köszönöm a linkeket! Mind a két darab tetszik és valószínűleg adok is nekik egy-egy esélyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!