Turkálózós "kedvem" van. Vagyis kíváncsi vagyok, milyen jó turkálók vannak BP. Környékén?
Erdélybe már voltam turkálóba,mondjuk ott csak nézegettem mit csinálnak az emberek, eléggé gazdaságosnak és érdekesnek találtam,gondolok arra, hogy turkálsz...vagy keresgélsz találsz egy olyan ruhát amit el nem tudnál képzelni hogy van aki ilyet kidob (Angol turi) és ezt mondjuk pár száz vagy ezer forintér megkapod...
-Milyen turkálók vannak BP-n?
-Hogyan érdemes keresgélni?
-Vannak külön "stílus" szerinti turkálók?
-Szerinted "gáz" vagy elfogadhatatlan ha valaki ilyen ruhát hord?
-Esetleg meg tudok undorodni tőlük ha bemegyek egybe és "elszáll" a Thirft-shop feeling?
Előre is köszönöm a válaszokat! 16/F
Na válaszolok amire tudok! :)
-Hogyan érdemes keresgélni?
Hát ahogyan a neve is mutatja ez turkáló, bemész és szétnézel. =) Bár a legtöbb helyen külön vannak válogatva a ruhák nemek szerint majd azon belül külön a nadrágok, pólók stb. Nah meg olyat is láttam hogy csak szín szerint vannak válogatva bár alsó és felsők külön.
-Vannak külön "stílus" szerinti turkálók?
Ilyennel még nem találkoztam, viszont egy turiban több stílusú ruhát is találtam.
-Szerinted "gáz" vagy elfogadhatatlan ha valaki ilyen ruhát hord?
Szerintem nem gáz, én nagyon jónak tartom a turikat. Inkább az a gáz ahogy egyesek gondolkodnak róla és lenézik azokat akiknek csak erre telik. Meg olyat is ismerek aki azért jár turiba mert ott rengeteg különleges ruhát talál, ami nem jön szembe vele az utcán. Egyébként sem látszik meg az emberen. Én találtam már zara-s és egyéb nagy márkájú ruhákat. Amit én nem tudnék megvenni a turiban az pedig a cipő és a fehérnemű.
Remélem hasznos voltam. 19L
Imádok turizni...kombinálni a 20 ezres felsőmet a 3000 forintos turis motorosdzsekimmel pl. :)
kedvencem a Renoválás Pesten a Blahán (www.renovalasbolt.hu) bár itt a pasis rész elég kicsi, ha férfi lennék Hádába mennék.
Nekem cipőm is akad turiból, természetesen új, címkés volt és max 3000 Ft :)
Nem elfogadhatatlan, itt Pesten minden turi majdnem tömve van. Sokan meg se engedhetik maguknak a plázák árait, de amit írtam, én is szeretem a drága darabokat turisokkal kombinálni.
27L
Hádát ajánlom.:) Sugárba fogok menni szerdán, akkor raknak ki új cuccokat.:P Nagyon szeretek turizni, de pl. kilósból nem találtam még olyan helyet ahol hordható darabok lennének...:(
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!