Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak szerintem gáz próbafülkéb...

Csak szerintem gáz próbafülkében fotózkodni?!

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok és a korombeliek előszeretettel pózolnak a próbafülkékben címkékkel ellátott, nem megvásárolt ruhákban. Szerintem ez ultra ciki, ha annyira abban a ruhában akar villogni akkor vegye meg..ha meg utána megvette akkor legalább otthon csináljon benne képet. Ti mit gondoltok erről?:D
2013. febr. 1. 18:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
szerintem is ciki..:DD nagyba pózolnak egy 20ezres ruhába ami nem is az övé..XDD lol..
2013. febr. 1. 18:12
 2/12 anonim ***** válasza:
szerintem is gáz. majd kinövik.
2013. febr. 1. 18:19
 3/12 anonim ***** válasza:
mindig is cikinek tartottam, de ezzel csak azt a látszatot kelti, hogy csóró, és nincs pénzbe megvenni.
2013. febr. 1. 18:23
 4/12 anonim ***** válasza:
87%
Nagyon gáz..xD Az én ismerőseimnél is ez a divat. Kínaiba beöltöznek és fotózkodnak. Én ilyet nem csinálnék, még ha fizetnének sem..xD
2013. febr. 1. 18:25
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha egyszer nincs nekik otthon tükör...
2013. febr. 1. 18:27
 6/12 anonim ***** válasza:
87%

Barátnőmmel szoktunk hülyéskedni, hogy ugyanolyan ruhákat próbálgatunk és lefényképezzük, nem villogni akarunk egyszerűen ez egy szép emlék nekünk :) + velem az történt hogy még nyáron lefényképeztem magam egy topban (netre egyáltalán nem került fel a kép), egyre jobban megtetszett és ma megvettem. Mondhatjuk azt is hogy nem csinálok képet ha nincs komoly szándékom a ruhával xdd

De persze valahol veled is egyet értek..

2013. febr. 1. 18:28
 7/12 A kérdező kommentje:
Már az gáz magában hogy bemennek egy boltba, semmit se vesznek de azért felveszik a ruhákat .... :DD Nincs semmi szégyenérzetük?:D
2013. febr. 1. 18:34
 8/12 anonim ***** válasza:
70%

Wtf haver, én is el szoktam menni úgy boltba hogy felpróbálok adott ruháklat és aztán nem veszek mégsem semmit. Ebben ugyan mi gáz szerinted? Kutya kötelességem ha már bemegyek a ruhaboltba venni vmit vagy mi?

Nekem is volt hogy vmit felpróbáltam, lefotóztam a fülkében. Nem tettem fel sehova a képet de nem voltam biztos az adott ruha megvételében és vagy én meditáltam még rajta vagy megmutattam olyan barátnőmnek akinek a véleményében bízom. És esetleg visszamentem az adott ruhadarabért. Ha egyedül próbálok ruhákat ez előfordul nálam mert nincs mellettem senki aki megerősítene és néha bizony szükségem lenne egy másodvéleményre. Nem kerülnek fel ezek a képek semmilyen közösségi platformra. Önmagában nem gáz szerintem ha valaki ilyen okokból kifolyólag fotózza le magát adott ruhadarabban, ha kirakja közösségi oldalra az más tészta természetesen.

2013. febr. 1. 19:20
 9/12 A kérdező kommentje:
xd korrekt
2013. febr. 1. 19:35
 10/12 anonim ***** válasza:
az nem gáz ha lefotózod magad, mert tetszik a ruha, csak akkor ne rakd fel a facebookra....hogy "baarcsi nőőimmel*.in zaraa<33"
2013. febr. 1. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!