Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok szeretitek hordani a...

Lányok szeretitek hordani a legginget?

Figyelt kérdés
2013. jan. 31. 07:25
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

én nagyon, az egyik legkényelmesebb és legjobban csizmával felvehető ruhadarab (nem kell gyűrögetni a csizmába)

természetesen csakis hosszú felsővel, pulóverrel veszem fel.

egyébkánt pont kismama vagyok és hálát adok az égnek, hogy a legging-hosszú pulcsi párosítás egyébként is divat. így nem kell kifejezetten béna kismama szerkókban járnom, hanem ugyanúgy öltözhetek, mint eddig. és divatos vagyok :) és választék is van

2013. jan. 31. 07:45
 2/10 anonim ***** válasza:
Én is szeretem, bár inkább tavasszal és szintén vmi hosszított felsővel:)
2013. jan. 31. 09:10
 3/10 anonim ***** válasza:
Sokkal kenyelmesebb mint a farmer.Nagyon szeretem.Van vagy.10 darab .
2013. jan. 31. 10:02
 4/10 anonim ***** válasza:
Imádom. De én is csak hosszított felsővel. Ha valaki rövid felsővel veszi fel,vagy sportcipővel az nagyon nem tetszik, de hosszítottal nagyon jó. Kényelmes, jól levegőzik, könnyű beledugni a csizmába... :)
2013. jan. 31. 10:09
 5/10 anonim ***** válasza:
Én is szeretem, de tényleg csak hosszú felsővel! Röviddel kész öngyilkosság szerintem :D
2013. jan. 31. 10:18
 6/10 anonim ***** válasza:
szeretem, (télen) különösen a színeseket :) így nem olvadok bele a környezetembe. általában hosszú felsővel hordom, de van olyan, amikor ráhúzok egy rövidnadrágot.
2013. jan. 31. 11:06
 7/10 anonim ***** válasza:
A kedvenc darabom, és nekem is csak hosszú felsővel! Nagyon igénytelennek tartom, ha ebből kilátszik az ember feneke vagy éppen az... kismamaként is hordtam, semmi nem volt olyan kényelmes a nagy pocaknak, mint ez, mintha nem is lett volna rajtam semmi sem, ráadásul ma már annyi félét lehet kapni belőle, az extra bélelteket a leghidegebb időben is simán fel lehet venni harisnya nélkül, mert annyira meleg. Szóval jó találmány, jó divat, remélem még nagyon sokáig az is lesz!
2013. jan. 31. 12:41
 8/10 ívy1 ***** válasza:
Abszolút. Van több darab, a sportostól az alkalmiig. A kedvencem az amelyiknek olyan anyaga van,mint a fürdőruhának.
2013. jan. 31. 15:13
 9/10 anonim válasza:

Nekem nincs, de nem mondom, hogy nem is lesz. De bevallom tényleg mutatós tud lenni egy jól választott lábbelivel, felsővel.

Ismerősöm kismama, ő most abban jár, nekik tényleg nagyon hasznos viselet :)

2013. jan. 31. 15:41
 10/10 anonim ***** válasza:

Valaki írta, hogy rövidnacit is húz rá. Kérlek, csak azt ne! Az nagyon bénán tud mutatni! Bocsi, nekem ez a véleményem :(

Egyébként én is szeretem. Nem vagyok a legvékonyabb, de hosszított felsővel lead pár kilót optikailag:) Najó, azért disznőméretű se vagyok, ne tesség félreérteni :D

2013. jan. 31. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!