Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy állásinterjúra fel lehet...

Egy állásinterjúra fel lehet venni a matrózblúzt?

Figyelt kérdés

Végzős vagyok, nálunk idén lett kötelező a matrózblúz az iskolában, és mi választhatunk hogy megvesszük-e. Igaz az ofi már beszélt egy varrónővel és hozott mintákat is....

De szerinte jobb mint egy kosztüm, mert ez mindenhova felvehető és évek múltán is jó lesz ránk.

2013. jan. 30. 20:00
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha egy hajón akarsz dolgozni, akkor igen. Amúgy meg olyan most érettségiztem hatást kelt.
2013. jan. 30. 20:01
 2/10 A kérdező kommentje:
Én ellene vagyok, egy kosztümöt bárhova felvehetünk majd, de a blúz... Nem értem miért jobb. Szerintem nem lehet felvenni bárhová..
2013. jan. 30. 20:07
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is hosszútávon jobb a kosztüm, bár nekem is tetszett volna ha suliban matrózblúzunk lett volna.
2013. jan. 30. 20:33
 4/10 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Bár lehet hogy jobb lenne a legolcsóbb megoldás, vagyis a blúz, mert pl a gimis kosztümünk is olyan lett hogy nem tetszik a színe, másnak meg a szabása, meg itt nem jó, ott nem jó, mert nem lehet osztályszinten olyat venni ami mindenkinek tetszik. Végül kiadni érte kb 15 ezret és máshova úgy sem veszi fel az ember. Ilyen szempontból sem át átgondolni.

2013. jan. 30. 20:38
 5/10 anonim ***** válasza:

Kevés dolog olyan gyűlöletes ötlet mint a matrózblúz, hangulatában számomra ez is ilyen kommunista maradvány.

Az egyenkosztümöt legalább el tudod adni a neten ha már mindenképp meg kellene venned.

2013. jan. 30. 20:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Bocsi, a lényeg lemaradt. :D Szerintem sulis eseményeken kívül nem nagyon kéne matrózblúzt hordani.
2013. jan. 30. 20:48
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nem.

Nálunk is volt matrózblúz, csak iskolai ünnepélyeken lehetett hordani, máshova nem nagyon illik. Állásinterjún meg fiatalnak és tapasztalatlannak hathatsz benne.

2013. jan. 30. 21:34
 8/10 anonim ***** válasza:

Középiskolában leszel végzős vagy általánosban?

Mert ha általánosban, akkor tényleg jobban ki tudod használni, mert középsuliban úgyis kötelező lesz az ünnepségeket hordani.

Ha középsulis vagy, akkor csak az érettségin tudod felvenni és a ballagáson. (Szóval nem éri meg)

Állásinterjún kosztüm vagy elegáns szoknya+blúz, fiúknak öltöny illik.

2013. jan. 30. 21:59
 9/10 A kérdező kommentje:

Középiskola.

Én a kosztüm mellett vagyok, nem is gimi... másolásnak érzem az egészet.

2013. jan. 30. 23:30
 10/10 A kérdező kommentje:
Az ofi kicsit el van tévedve akkor, hogy azt állítja, felvehető. Főleg hogy azért egy jó része az osztálynak a fősuli mellett tuti fog dolgozni, egy kosztüm praktikusabb szerintem, még ha nem is egybe hordja utána..
2013. jan. 30. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!