Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A stylistek miért öltözködnek...

A stylistek miért öltözködnek olyan idétlenül?

Figyelt kérdés
2013. jan. 28. 01:57
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
0%
Azt hiszik hogy "hiper sikkes".
2013. jan. 28. 01:59
 2/19 anonim válasza:
8%
Lehet, attól félnek, hogyha normálisan öltözködnének, kiderülne, hogy nem is olyan jók.
2013. jan. 28. 02:03
 3/19 anonim ***** válasza:
miert mi az ami nem "idetlen"?a tomegcuccok mint az mbt cipok a haromegyedes farmerok??az nem idetlen..
2013. jan. 28. 02:51
 4/19 anonim ***** válasza:
51%
én csak a Lakatos Márk színes zokni+lakkcipő párosától kapok infarktust... :)
2013. jan. 28. 02:56
 5/19 A kérdező kommentje:

az mbt cipők is baromi idétlenek.

farmert nemtom, sztem valakin jól áll, van akin nem.

2013. jan. 28. 03:06
 6/19 anonim ***** válasza:
56%

Én már kezdem azt hinni, hogy munkaköri előírás, mint az, hogy melegnek kell lenni. :D Na jó ez persze általánosítás, de sajnos nem alaptalan.

Egyébként nem tudom miért lehet. Kitűnni a többi közül talán. Elvégre a divatszakma a külsőségekről szól. Minél jobban felhívni magadra a figyelmet, újat alkotni, meglepő és meghökkentő legyél. Emiatt előtérbe kerülsz, te leszel a téma stb.

Mindenesetre ahhoz képest, hogy mi a munkájuk némelyik úgy néz ki, hogy nem is értem, hogy merik magukat divathoz értőnek nevezni. Egyszerűen nevetségesek.

Amúgy nem zavar az önkifejezés, amíg van egy határ a bohóc és az ízlésesség között. :)

2013. jan. 28. 03:22
 7/19 anonim ***** válasza:
33%

szerintem Lakatos Márk az egyetlen aki idiótán tud felöltözni. Nem is ő a legjobb stylist Magyarországon, csak jól el tudja adni magát. a legtöbb stylistról meg sem mondanád hogy mi a munkája.

ez olyan pl, minthogy a legtöbb fodrásznak miért van centis lenövése és miért van rövid haja a legtöbbnek

2013. jan. 28. 07:11
 8/19 anonim ***** válasza:
45%
Mert a stylistoknak van saját stílusuk, és merik is hordani. Míg magyarországon a legtöbb ember ugyanolyan ruhákba jár, mert vagy nem mernek kitűnni, vagy nincsen saját stílusuk. Az egyedi nem idétlen, hanem kreatív.
2013. jan. 28. 08:59
 9/19 anonim ***** válasza:
60%
Lakatos Márktól én is a falnak tudnék menni, ronda is, hülye is, öltözködni sem tud. De egyébként nem feltétlen néznek ki hülyén a stylistok. Mondjuk magyarok közül én csak Márkot ismerem, de külföldiekről gyakran látok képeket, és ők nagyon jól is tudnak kinézni.
2013. jan. 28. 09:54
 10/19 anonim ***** válasza:
Mert már nem az számít náluk, hogy hogy néznek ki, hanem hogy "egyediek és merészek" legyenek. Ha ez megvan, akkor mindenki azt mondja, hogy milyen egyéni stílus és felvállalja, kifejezi magát, stb. Ez már (sajnos) nem az ízlésről vagy az esztétikáról szól, hanem a másságról, a mindenki mástól való különbözésről.
2013. jan. 28. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!