A stylistek miért öltözködnek olyan idétlenül?
az mbt cipők is baromi idétlenek.
farmert nemtom, sztem valakin jól áll, van akin nem.
Én már kezdem azt hinni, hogy munkaköri előírás, mint az, hogy melegnek kell lenni. :D Na jó ez persze általánosítás, de sajnos nem alaptalan.
Egyébként nem tudom miért lehet. Kitűnni a többi közül talán. Elvégre a divatszakma a külsőségekről szól. Minél jobban felhívni magadra a figyelmet, újat alkotni, meglepő és meghökkentő legyél. Emiatt előtérbe kerülsz, te leszel a téma stb.
Mindenesetre ahhoz képest, hogy mi a munkájuk némelyik úgy néz ki, hogy nem is értem, hogy merik magukat divathoz értőnek nevezni. Egyszerűen nevetségesek.
Amúgy nem zavar az önkifejezés, amíg van egy határ a bohóc és az ízlésesség között. :)
szerintem Lakatos Márk az egyetlen aki idiótán tud felöltözni. Nem is ő a legjobb stylist Magyarországon, csak jól el tudja adni magát. a legtöbb stylistról meg sem mondanád hogy mi a munkája.
ez olyan pl, minthogy a legtöbb fodrásznak miért van centis lenövése és miért van rövid haja a legtöbbnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!