Graceland cipők bőrből vannak? Vagy egykutya kinai cipőkkel?
Figyelt kérdés
2013. jan. 27. 21:28
1/19 anonim válasza:
az árakból kikövetkeztethető, hogy nem bőrcipők. 2 graceland cipőm van, abból az egyik egy tél után tönkrement.
2/19 anonim válasza:
A Graceland cipők általában műbőrök, de a Deichmannban kapható minőségi bőr cipő (az árából következtethető, 10 fölöttiek)
Nekem több ilyen cipőm van. Pár szezont bír ki. Utoljára egy csizmám való onnét (2. tele nyúzom), meg vagyok elégedve. Bár sokan mondják, hogy ez is kínai, de szerintem kínai és kínai között is van különbség. Nekem ez egy fokkal jobb minőségű, mint pl. a Balhán található régi Corvin áruházban lévő vagy az Ázsiában lévő kínai termékek.
3/19 anonim válasza:
Nem bőr, de sokkal jobb minőség a tipikus 'kínai cipő'-nél.
Nekem van belőle több is, az árához képest szerintem jó a minősége.
4/19 anonim válasza:
deichmann eleve egy nagykalap sz*r.
5/19 anonim válasza:
Nem bőr. Átlagos minőségű kínai cipők, de legalább visszaveszik a Deichmannban, ezért érdemes ott vásárolni.
6/19 anonim válasza:
es ha bor lenne?akkoris ocsmanyak maradnak
7/19 A kérdező kommentje:
Visszaveszik? Hány hónap után? vagy pár nap? Mondjuk csak neten néztem de most vannak alkalmi cipők féláron és van amelyik nem ocsmány szerintem és hát kinek milyen az izlése :D Köszönöm a válaszokat!
2013. jan. 28. 08:00
8/19 anonim válasza:
Nem bőr, hanem szövet vagy műbőr az anyaguk többnyire. Van rájuk garancia, hat hónap. Egyébként jól néznek ki, de a jelentős részük hordhatatlan, mert tükörsima, fényes műanyag talpuk van, ami úgy csúszik, hogy fel se tudsz bennük állni.
9/19 anonim válasza:
Nem bőr, de biztosan jobb mint a kínai "büdös cipők".
10/19 anonim válasza:
Mindig ott veszek.cipöt de egyszerre harom parat,azt hordom felvaltva igy tovabb birja...De sokkal jobb mint a.kinais cipök..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!