Miért szólják le olyan sokan azokat, akik divatosan öltözködnek?
11.09 vagyok.
Az, hogy valaki nem követi a divatot nem jelenti, hogy "egyedi stílusa" van. Van az "átlag" kategória is (pl. farmer, egyszerű felsők, blúzok,pulcsik lapos talpú bőrcipő vagy papucs, hidegebb időben bőrkabát), én pl ebben tök jól érzem magam. Ha nem kell kosztümöt hordanom mindig így járok. És, ha valamelyik ruhadarab rajtam pont divatosabb egy kicsit ellensúlyozom a többi ruhámmal. Én sose kaptam megjegyzést az öltözködésemre, nem néztek rám furcsán. Engem nem érdekelt soha, ha valami már nem divat, ha nekem tetszik hordom. Vannak olyan ruháim, amiket már 10 éve és nem ciki egyik sem. Nekem van egy kialakult ízlésem, stílusom ami évek múltával sem fog teljesen megváltozni. Persze nálam is vannak időszakok, hogy most épp a barna cuccok a kedvenceim, vagy a fekete...
Én divattervező vagyok... de viszont a divatot nagyon nem követem megvan a magam kis stílusa... ami mindig megmarad még ha valami újdonság épp megtetszik akkor is a régi az igazi nekem tetszik és az meg végkép nem érdekel ki mit mond hogy mi van rajtam... amúgy meg a divatot sokszor nem a divattervező hozza hanem a nagy szarok... ''éppenséggel kimegy az udvara egy énekes pl. egy öreg pólójában ami egy kicsit szűk rá... a bulvár fotóz egyet'' és tessék másnapra már ''nagy divat''... ennyi az egész
Amúgy a divat sose változik csak megy körbe körbe... ha visszanézünk anyánk öltözködésére mikor még 20 éves volt hát ugyan az a divat van most is csak hogy épp valamivel vagy rövidebb vagy hosszabb, épp v kivágású vagy kerek és kb. 15- 20 év múlva megint csak ugyan ez lesz a divatos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!