Milyen napszemüveget válasszak majd nyáron? Azt mondják, szép az arcom. Pilótaszemüveget szerettem volna, de nem áll jól :/
Figyelt kérdés
Azért most kérdezem, mert iszonyú jó napszemcsik jöttek most a New Yorker-be, és már vittek is belőlük jó párat. Próbálgattam a szemcsiket, de a pilóta nem állt jól :/ Ovális-szív arcom van, milyet válasszak? Linkelek majd képet, milyen.2013. jan. 27. 16:08
1/2 anonim válasza:
Igazából az ovális-szív arc elég kevés ugyanis szemüveg választásnál sokat számít az orr és a szemöldök is, de főleg az orr.
Szerintem próbálj fel több stílusút is és azt válaszd ami szerinted a legjobban áll:)
2/2 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!