1/8 anonim válasza:
Persze:)!Ki nem tenném a lábam a közértig csak úgy magamrakapott ruhákban.Amit viselek az is összhangban kell legyen,és :)......válaszoltam is!
2/8 anonim válasza:
Nem.
Az önbizalmam köszöni szépen, de jól van nyakig sáros edzőruhában is.
Nekem nem a ruha ad önbizalmat.
Ettől függetlenül szeretek normálisan öltözni.
3/8 anonim válasza:
Nem, az önbizalmamon semmit se változtat.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. És meg is tudnátok indokolni, hogy miért?
2013. jan. 26. 21:12
5/8 anonim válasza:
volt amikor adott,de az csak látszat önbizalom volt.nagyon vékony voltam így mindig csinos ruhákkal próbáltam kompenzálni,nadrágot fel sem vettem ,mindig csak szoknyában voltam.és még sem voltam 100%osan magabiztos..bezzeg mióta konditerembe járok már más a helyzet:D 163 centihez voltam vagy 48 kiló,de feljöttem 57re,izmosodtam nem is keveset.már sima farmer póló kombóban is tökéletesen érzem magam:)
6/8 anonim válasza:
Rossz ruhába iszonyúan érzem magam. Amúgy is, de úgy sokat javít.
7/8 anonim válasza:
Egy jó ruha rengeteg önbizalmat ad az embernek, viszont rossz megoldás szép ruhákat felhalmozni csak azért, hogy az ember jól érezze magát. Aki nem tud magabiztosan viselni szabadidőruhát, azt ott ette meg a fene. Aki nem tudja viselni a saját testét ott ette meg a fene. Önbizalom hiányosan ruháktól várni a megoldást olyan, mint nulla tanulással beülni vizsgára, és remélni, hogy valaki lesúgja a helyes választ. Sokszor bejön, de nem az igazi.
8/8 anonim válasza:
Nekem igen. Mert pld. ha olyan dolgok vannak rajtam, amik tetszenek nekem sokkal jobban érzem magam, könnyebben tudok beszélgetni az emberekkel és tökéletesnek érzem magam. De ha egy olyan cuccot veszek fel valamilyen okból, ami nem igazán tetszik akkor már rozszkedvu vagyok, csúnyának érzem magam s alig váom hogy haza menjek.
Tudom, hogy nma ruha teszi az embert, és én sem nézek le senkit ha ronda cuccai vannak, de én szeretek jól öltözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!