Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mitől tudnék izlésesen öltözkö...

Mitől tudnék izlésesen öltözködni? Mi az amitől sitilusos lennék?

Figyelt kérdés
2013. jan. 25. 12:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha már ezt a kérdést egyáltalán feltetted, akkor jobb ha hagyod a fenébe...
2013. jan. 25. 15:02
 12/15 anonim ***** válasza:
2013. jan. 25. 20:40
 13/15 anonim válasza:
Lapozz át néhány OTTO katalógust! Biztosan találsz benne olyan stílust, amely neked is tetszik. Nekem segített a színek összehangolásában, hogy mihez mit vegyek fel.
2013. jan. 28. 13:24
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha három szinnél többet egyszerre nem viselsz magadon, máris izlésesebben nézel ki. Természetesen ezeknek a szineknek találniuk kell egymáshoz.
2013. jan. 28. 13:36
 15/15 anonim válasza:
csak ne kínaiból öltözködj, bármit, csak ne kínait vegyél, arról annyira lerí, hogy lövésed sincs a divatról. azért a pénzért már leárazásokon akármit megvehetsz, sőt, dupla annyi cuccot! ajánlom a szezonális kiárusításokat, én pl h&m-et, tally-t és a tescos f@f-et nagyon csípem, ezek még megfizethető árúak, nem kell túlzásokba esni. vagy ott a vaterázás, én turizni nem szeretek, de az bejött. azt vedd meg amiben jól érzed magad és jó az anyaga, a többi már csak a kisugárzásod! ;)
2013. jan. 31. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!