Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mitől tudnék izlésesen öltözkö...

Mitől tudnék izlésesen öltözködni? Mi az amitől sitilusos lennék?

Figyelt kérdés
2013. jan. 25. 12:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
F/L???
2013. jan. 25. 12:34
 2/15 anonim ***** válasza:

ha van hozzá érzéked. ha nincs, akkor úgyis ízléstelenül fogod összeválogatni a cuccaidat.

amúgy ajánlom a Google-t, keresgélj - elég jó ötleteket találhatsz.

2013. jan. 25. 12:35
 3/15 anonim ***** válasza:

stílusos: olyan ruhákat veszel, amiben jól érzed magad, tetszenek, illik a személyiségedhez, és ezeket érdekesen, nem hétköznapian kombinálod, bátor vagy (de mégsem megbotránkoztató) nem mész a tömeg után, nem veszel meg mindent, amit divatblogokon látsz, csak akkor, ha tényleg tetszik, nem érzed magad feszengve, idegenül benne, magadénak érzed az adott darabot, és akkor is örömmel felvennéd, ha már nem lesz hú de nagy divat.

ízléses: nem fogsz soha úgy öltözködni, hogy mindenkinek ízléses legyen, és mint mondtam, úgy leszel stílusos, ha nem megszokott dolgokat kombinálsz, ám de ha a színek harmonizálnak, akkor nagy eséllyel "ízléses" lesz az összeállítás, bár így sem mindenkinek, ahogy írtam, ez nagyon szubjektív dolog.

2013. jan. 25. 12:35
 4/15 A kérdező kommentje:
lány és 16 éves
2013. jan. 25. 12:41
 5/15 A kérdező kommentje:
értem akkor ha szineket jól össze válogatom akkor izléses leszek?
2013. jan. 25. 12:43
 6/15 anonim ***** válasza:
Elegánsan vagy sportosan, de mindenképpen nőiesen öltözködsz, nem kevered a deszkás cipőt egy ízléses rózsaszín inggel. Amúgy mindenkinek más típusú lány jön be, de ha nőiesen öltözködő, divatos nőnek mindig van "piaca", szóval a helyedben azt választanám.
2013. jan. 25. 12:49
 7/15 A kérdező kommentje:
ezt h érted h piaca?
2013. jan. 25. 12:57
 8/15 anonim ***** válasza:
piaca = a többségnek tetszik. kelendő. buknak rá.
2013. jan. 25. 13:17
 9/15 A kérdező kommentje:
értem értem.
2013. jan. 25. 13:21
 10/15 anonim ***** válasza:
Keresgélj divatblogokat, képeket a neten, amikből ötletet tudsz meríteni. Ne az utcáról öltözködj, mert az utcán látott nők nagy része ízléstelen.
2013. jan. 25. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!