Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért öltözik manapság rengete...

Miért öltözik manapság rengeteg férfi konkrétan NŐI, NŐKNEK KÉSZÜLT ruhába?

Figyelt kérdés
Nap mint nap megyek az Örsön, de folyton ezekbe a plázajáró díszkanokba botlok a "cuki kis sálaikkal meg oldaltáskáikkal", de a legidegesítőbb az a feszülős seggkiemelő farmer. Ettől konkrétan sírni tudnék. Van nagyon durván meleg ismerősöm, de ő is férfiasabb ezeknél...

2013. jan. 22. 00:10
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
88%
Felháborító tényleg. Meg hogy a lányok nadrágban járnak, hallatlan! Fehérnépre szoknya való!!!
2013. jan. 24. 12:30
 22/30 anonim ***** válasza:
48%

Milyen az a seggkiemelős farmer?? Nekem a barátnőm adott oldaltáskát, mert szerinte az olyan pasis. Szerintem persze nem, de használom, mert nincs más.

Tényleg nem attól lesz homár egy férfi, ha női ruhákat hord. A divat gyorsan változik, az emberek ízlése pedig nem mindig. Felőlem akár szoknyát is felhúzhat egy pasi, ha férfias és karakteres tud maradni. (lásd: Axl Rose)

van egy metroszexuális irányzat is, ami a mai fiatalok körében szerintem is terjedőben van. Bár én falun élek, így nem nagyon találkozok vele. Ez a ma 35 éves korosztály számára biztos hogy furcsa, mert nem ebbe nőtt bele.

És szerintem is: A nők is hordhatnának nadrág helyett szoknyát.

2013. febr. 2. 21:12
 23/30 anonim válasza:
Miért is kéne a nőknek szoknyát hordaniuk?...
2013. febr. 2. 21:52
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
LOL, szarkasztikusan írtam, amit írtam, pont az a lényeg, hogy ha abba nem halt bele az emberiség, hogy a nők nadrágot húztak, akkor sztem ebbe sem fog. A divat már csak ilyen. Azt pl. tudtátok, hogy amikor a magas sarkú cipők eredetileg elterjedtek Európában, azt szinte kizárólag férfiak hordták, vagy hogy régen a rózsaszín a kisfiúk "színe" volt, a kék meg a kislányoké? A divat már csak ilyen, folyton változik, és nem különösen tartja tiszteletben a nemi "határokat".
2013. febr. 2. 23:16
 25/30 anonim ***** válasza:
Vannak üzletek,ahol a sorokra ki sincs irva,hogy férfi,vagy női ruha,mert uni. Engem nem zavar pl. egy fiu sárga nadrágban, bár hátulról néha tényleg nem lehet tudni,hogy fiu,vagy lány...
2013. febr. 20. 19:00
 26/30 anonim ***** válasza:
1.2.valaszadoval 100%-ig 1 ertek! Mit kepzelnek a nok nekik mindent fel lehet venniuk nekunk meg attol ferfias a szerelesunk minnel bovebb! Nem beszelve arrol hogy a szuk farmerba nem jut fel a seggemig a hideg!!
2013. febr. 25. 12:44
 27/30 emoboy145 válasza:
100%
énis emo vagyok s csönadràgbajárok,szükebb cuccokba s engemis sokan lenéznek de én leszarom.....azt gondol mindenki amit akar
2013. máj. 22. 00:26
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

A válasz egyszerű!

A férfiak is tetszenek vkinek.És nekik is joguk van kiemelni azt,ami szép.Pl egy testhezállóbb farmerben jól mutató izmos segg:D

Én fel nem vennék olyan ruhát,ami lóg rajtam,szerintem idétlen.Nőknél már ne is haragudj,de még a 100 kg-s is plázacica akar lenni.

Akkor egy szép testű férfi miért ne hangsúlyozhatná ki az idomait?

Nagyon korlátolt vagy.

2013. dec. 30. 22:35
 29/30 schwa ***** válasza:
100%

nekem is tetszenek a nöiruhák szivesen fel is probálnám

nem vagyok meleg

2015. júl. 4. 15:29
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Én férfi vagyok és bevallom, nemrég a C&A női részlegén vásároltam magamnak nadrágot. Női nadrágot. Mert pont olyan volt, amilyet akartam, és mert a férfi részlegen nem volt skinny. Jól áll és igazából senki nem sejti, hogy ez nő.

Amúgy igen, ezek csak ruhák. Azt veszek fel, ami tetszik...

2018. jan. 25. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!