Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért öltözik manapság rengete...

Miért öltözik manapság rengeteg férfi konkrétan NŐI, NŐKNEK KÉSZÜLT ruhába?

Figyelt kérdés
Nap mint nap megyek az Örsön, de folyton ezekbe a plázajáró díszkanokba botlok a "cuki kis sálaikkal meg oldaltáskáikkal", de a legidegesítőbb az a feszülős seggkiemelő farmer. Ettől konkrétan sírni tudnék. Van nagyon durván meleg ismerősöm, de ő is férfiasabb ezeknél...

2013. jan. 22. 00:10
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
hát ezek a nők is... szinte minden sarkon belebotlok egy olyanba, aki nadrágban, azaz férfiruhában járkál... meg még bizonyos "női egyedek", bizonyos "ügyvédnők" zakót is felvesznek, mint a férfiak. hol vannak már a régi szép idők, amikor a nők szoknyában meg kalapban járkáltak.. teringettét!!!
2013. jan. 22. 13:39
 12/30 anonim válasza:
96%

sokan gondolkodnak így mint te, kérdező.

ha női cuccokat hordanak h lehet h a férfi osztályon vették? Ez a divat. Lehet szeretni vagy nem szeretni, ez ellen nem tehetsz semmit! És a mai normák miatt egy férfi nem válik meleggé, ahogy az sem elképzelhetetlen h egy meleg férfiasan, nem a mostani divatnak megfelelően öltözködik ergó nem buuzis.

2013. jan. 22. 16:23
 13/30 anonim válasza:
100%

Kérdésre válaszolva, mert nekik úgy tetszik úgy érzik jól magukat.

Neked pedig csak annyit mondhatok, hgy nem másokkal kéne foglalkozni. Sztem neked van vmi problémád amit rajtuk akarsz levezetni, vagy ezen a témán. Vagy csak a csajoknak az jön be jobban és ez aggaszt?:)

2013. jan. 22. 16:43
 14/30 anonim válasza:
100%

Mi a baj a sállal meg az oldaltáskával?

Nekem igenis fázik a nyakam ilyen hidegben és a cuccomat is raknom kell valahova.

2013. jan. 22. 17:39
 15/30 walk w1th mee ***** válasza:
100%
miken nem akadtok ki ember:DD
2013. jan. 22. 17:52
 16/30 anonim ***** válasza:
96%
Mert ez tetszik nekik, ez a divat. Semmi közöd más öltözködéséhez. Ha sok ember a mások kritizálásába pazarolt energiáját arra hasznosítaná, hogy a saját békéjét megtalálja, nem itt tartana az ország.
2013. jan. 22. 17:53
 17/30 anonim ***** válasza:
92%
Hogy legyen mit kérdezned. Mit érdekel ez téged, ő dolguk. Valószínűleg nekik meg te nem tetszel.
2013. jan. 22. 18:50
 18/30 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem meg jó, hogy nem vagy se süket, se vak.:)

Nem téged neveltek rosszul és nem látod rosszul a világot.

Sajnos az emberek nem képesek válogatni a dolgok között.

Úgy viselkednek, mint néhány hölgy társam a turkálóban. Nem érdekli, hogy mikor veszi fel azt a ruhát vagy hová, de neki tetszik és KELL. Ahelyett, hogy gondolkodna és megnézné, hogy jól áll-e neki, a stílusa-e vagy jó-e méretben.

Nem a divat a hibás, hanem mi emberek, hogy nem tudjuk kiválasztani mi az, amit hasznosítani kell belőle, amit magunk stílusára kell formálnunk.

Hiába divat a leggings, egy tulsúlyos lány ne vegye már fel latexes változatát. Vegyen egy tükröt és nézzen a tükörbe mielőtt elindul.

Bár van, aki úgy van vele, hogy mindenki azt hord, amit akar, ami igaz is. De nem neki kell néznie, hanem a szembe jövőnek, illetve magáról állít ki bizonyítványt, mert a ruha is teszi az embert!

A nők kezdenek elférfiasodni (nadrág, ing, converse jellegű cipők, nyakkendő stb.) a férfiak pedig a sok nő hatására nőiesednek. De szerintem csak az, aki hagyja magát, aki nincs tisztában önmagával, saját stílusával.

Aki ki van békülve magával, elfogadja magát, az azt is tudja, mit vegyen fel, ami jól áll neki és jól is érzi magát benne.

#7-es voltam

2013. jan. 22. 20:52
 19/30 anonim ***** válasza:
47%
Pest tele van ilyen fura emberekkel nem tudom mit csodálkozol......
2013. jan. 23. 14:01
 20/30 anonim válasza:
Welcome to Europe. Most ez a divat. Kész...
2013. jan. 24. 00:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!