Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az arcbőröm nagyon száraz, de...

Az arcbőröm nagyon száraz, de ha bekrémezem, akkor meg nagyon csillog. Mit kezdhetnék vele?

Figyelt kérdés
2013. jan. 20. 17:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha csillog, az azt jelenti, zsíros krémet használsz. Az bőrszárazság ellen nem jó, inkább hidratálót használj, az feltölti nedvességgel a bőrödet. Az javaslom egymás után rövid időközönként (15-20 perc) vigyél fel egy-egy újabb réteget, addigra az előzőt felszívja a száraz bőr.
2013. jan. 20. 17:18
 2/9 anonim ***** válasza:
Használj mattító arckrémet. Nekem is ugyanez volt a problémám és ez oldotta meg.
2013. jan. 20. 17:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Ne zsíros krémet használj, és akkor nem lesz ilyen gond.
2013. jan. 20. 20:23
 4/9 anonim válasza:
A bőrt esősorban hidratálni kell és fenntartani a hidratáltságot és a szövetek erősségét. Ezt belülről kell kezdeni. Napi pár liter folyadék, rendszeres C és B vitamin szedés. Külsőleg, ha lehetőség adódik szauna használata. A lehető legkevesebb vazelin és alkohol tartalmú illatszer/krém és tonik használata! Egy fajta krémet használj, néha az egyszerűbb, mint pl. a Nivea hidratáló a legjobb. (éjjelre is) Néha radírozd és házi pakolások is nagyon jót tehetnek. 2-3 havonta kozmetikus, aki géppel is tud kezelni, ha megoldható. Viszont nem jó, ha hordasz magadnál után krémezőt, mert akkor hamar rászoksz és csak eltömődik a pórus, ráadásul a napi/utcai piszkot is bele masszírozod és csak lelassítod a bőröd természetes "zsírosodását".
2013. jan. 22. 10:44
 5/9 vaszily katalin válasza:
méz,élesztő,naturjoghurt.kutyuld ösze,hütöbe tárold.tiszta arcra mig rád nem szárad.lagyosvizel mosd le,nekem a olivaolaj vált be aztis naracshéjával turmikszoltam,vékonyan bekentem s szép let.max pici porpuder.
2013. jan. 22. 19:47
 6/9 anonim válasza:
Én magam sem boldogultam ilyen téren,más-más általam jó minőségűnek vélt arckrémeket vettem,és egyik sem hozta a várt hatást!Így kozmetikushoz fordultam segítségért,ő leápolta az arcbőröm,és ajánlott a bőrtipusomnak megfelelő arckrémet ami profin bevált.Már két éve használom ,azóta megoldódott a problémám!
2013. jan. 25. 21:01
 7/9 anonim válasza:
az kemény.
2013. jan. 25. 22:59
 8/9 Némethné Nagy Aranka válasza:
Szerintem legfontosabb, hogy a krém előtt arctisztítóval tisztisd át az arcodat, utána a tonikkal még mélyebb tisztítást tudsz végezni ,kitágítja a pólusokat és így még mélyebben tud felszívódni a krém. Olyant kell használni amelyik nem alkoholos. Én 3 éve találtam rá egy nagyon jó szettre nem drága és kiváló.Ha érdekel privátban megírom.
2013. jan. 27. 22:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Én, kérdező, az egtyszer5ű babatejet veszem és azt használom. az én bőröm nagyon száraz- ha bármi krémmel bekenem az arcom, sokáig fényes és olyan marad.-de utálom a zsíros bőrt. Ezért tértem rá a babatejre-- puha a bőröm nem szárad ki és a bekenés után ha még bele is masszírozom, nagyon gyorsan eltűnik a fénye. De ezt használják a gyerekek is nálam ott van kéznél a fürdőszobában. Fürdés után kötelező épp úgy, mint az izzadás gátló baktérium ölő hintőpor a lábra, hetente azt csak egyszer. Igaz ami igaz olykor minden fehér poros lesz tőle na de így legalább megszokják megtanulják.
2013. jan. 29. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!