Száraz hajra, pláne hajvégekre mit tudtok ajánlani?
A párperces pakolások mint Fructise, Elseve nem használnak. Már vagy két éve nem festem, nem színezem a hajam, szinte már teljesen az eredeti, nem is vasalom vagy sütöm, csak 2-3 naponta szárítom, de azelőtt is mindig pakolást teszek fel.
Gyakran vágatom a végét, de most 2-3 hónapja em voltam, mert így soha nem fog megnőni...
Olló helyett mit tehetnék a végekre? Nem töredezik, tehát annyira em gáz, csak picit száraz.
olivaolaj
hajmosás előtt kend a hajvégekre,tegyél a fejedre 1 fóliát,szal tartsd melegen jó félóráig,aztán a szokásos módon moss hajat.
nekem bevált,mióta használom puhább a hajam és nem töredezik
Sztem érdemes venned és végig csinálnod egy aminexiles kúrát, nekem hatott régebben, erősíti táplálja növeszti!
2 tojás sárgája elkeverve 2 kanál mézzel. Nem olyan rég próbáltam ki, nem vártam tőle csodát - pedig tett! Simán felülmúlja az eddig próbált termékeket, amiket próbáltam, és teljesen természetes.
Nem mellesleg, a tojás fehérjét is fel lehet használni, felverve nagyon jó arcpakolás^^
Köszönöm mindenki válaszát, szerintem majd fokozatosan ki fogom próbálni mindet!
A glicerines pakolásról már én is hallottam jókat, hogy milyen jó, nagy kiszerelés és olcsón, Azt hol lehet beszerezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!