Csajok nektek bejön ez az öltözködés? :D
Figyelt kérdés
fehér converse cipő kék ülepes csőszárú nadrággal (esetleg fekete) V-nyakú póló és pulóver(esetleg kockás hosszú ujjú ing) oldalt felnyírt haj fölül felzselézett...rajta csöves sapka... hasamon tetkó köldököm körül :D
ez bejönne nektek?
15/F
2013. jan. 20. 15:15
21/28 A kérdező kommentje:
kérdésben a válasz..."jobb helyn" rossz hely volt de művész tetováló..
2013. jan. 20. 19:18
22/28 anonim válasza:
Nekem nem, de mondjuk én 'kicsit' idősebb is vagyok nálad.
24L
24/28 anonim válasza:
FUJ! bocs...nekem nagyon nem 15L
25/28 anonim válasza:
Ez a sítlusod ?? Egyem a szívedet xD
Ennél undorítóbb, férfiatlanabb, gázabb ruhákat akarva se tudhattál volna magadra kanyarítani...
27/28 anonim válasza:
a stílusod?:DDDD neem, el kell, hogy keserítselek, de ez NEM stílus! ez egy tömegemberek által kreált valami, aminek köze sincs az egyéni stílushoz... de ha idősebb leszel majd csak rájössz :)
28/28 anonim válasza:
nem, hihetetlenül undorítóan nézhetsz ki:) azért gratulálok, hogy 15 évesen tetoválásod van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!