Szerintetek hol lehet ilyesmi bikinit venni? Fiúk, nektek bejön az ilyen?
Figyelt kérdés
Szerintetek ilyen bikinit hol lehet venni?
Nektek tetszik az ilyen bikini? Ha nem, akkor küldenétek linket, hogy milyen bikini tetszik nektek?
2012. febr. 20. 18:10
1/8 anonim válasza:
szerintem ha az alakod jó, akkor pont nem érdekli őket, hogy mi van rajtad :D new yorkerben láttam régen hasonlókat, de majd tavasszal nézelődj
2/8 anonim válasza:
Csinos, elvileg ez a kisebb mellű lányoknak jó asszem :D
3/8 anonim válasza:
nekem tetszik,és ha jó az alakod,és kicsi a melled is,akk tökéletes :D
4/8 anonim válasza:
jobban tetszene, ha inkább nagy melled lenne
5/8 anonim válasza:
uuu nagyon tetszik ez a bikini!!!:) szerintem tokeletes, es ahogy az elottem levok irtak: jo alak+kis mell kell hozza. Ha valahol talaltal ilyesmit, kerlek irj nekem egy privatot, h merre:)
6/8 anonim válasza:
Az ilyen testalkathoz, nekem nagyon bejön ez a bikini! Egy szóval; Gyönyörű -szerintem. :)
7/8 anonim válasza:
Csinos. Első válaszoló miért gondolod azt hogy a férfiaknak mindegy hogy mi van a nőkön főleg a párjukon?
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Remélem találok valahol ilyesmi bikinit, mert nagyon tetszik :)
2012. febr. 21. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!